Mașini de închiriat Dollar în Zürich

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Zürich

Zürich, Elveţia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Zürich, Elveţia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Zürich în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Zürich, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,4

Confort

9,4

Evaluare Generală

8,7

Preluare/Returnare

8,9

Valoare

8,7

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Zürich

Sucursalele agenției de închirieri auto Dollar din Zürich aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Dollar își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Zürich:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Momentan, Dollar are 1 sucursală în Aeroportul Zurich:
Zurich Ap.

Dollar oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Zürich. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Dollar, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare închirieri ale agenției Dollar în Zürich, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 28 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 28 € pe zi.

Dollar are 5 sucursale în Zürich. Zurich Ap este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 40% dintre cei care au rezervat o mașină în Zürich de la Dollar, pe momondo, au mers la: Zurich Ap.