Mașini de închiriat Dollar în Honolulu

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Honolulu

Honolulu, O'ahu, HI, Statele Unite
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Honolulu, O'ahu, HI, Statele Unite
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Honolulu în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Honolulu, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6,4
Bun
1 evaluare6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

7,1

Evaluare Generală

6,3

Preluare/Returnare

6,1

Valoare

6,5

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Honolulu

Dollar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Honolulu pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Dollar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Momentan, Dollar are 1 sucursală în Aeroportul Honolulu:
300 Rodgers Boulevard.

Da, în Honolulu, Dollar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Dollar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Dollar aici, sub fila Sucursale.

Dollar deține 6 sucursale de închirieri auto în Honolulu. Cea aflată la adresa 300 Rodgers Boulevard este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 94% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Dollar în Honolulu, au ales această sucursală.


Mașini de la Dollar în alte orașe din Statele Unite