Mașini de închiriat Budget în Columbus

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Columbus

Columbus, OH, Statele Unite
6 oct — 13 oct
Returnare în același loc
Columbus, OH, Statele Unite
Vi 6/10
Amiază
Vi 13/10
Amiază

Sucursale Columbus în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Columbus, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Budget

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,7

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,2

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

6,2

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Columbus

Are Budget o sucursală în Aeroportul Columbus?

Momentan, Budget are 1 sucursală în Aeroportul Columbus:
4106 International Gateway.

Oferă Budget anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Columbus?

Da, în Columbus, Budget oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Budget dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Budget aici, sub fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Budget în Columbus?

Există 7 Budget sucursale de închiriere de mașini în Columbus. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Budget din Columbus se află la 4106 International Gateway. 40% dintre cei care au închiriat o mașină de la Budget în Columbus în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Columbus?

Prices for mașini in Columbus refresh daily.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Columbus?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Columbus este de 44 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Columbus?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Columbus. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Columbus?

Pentru a închiria o mașină în Columbus, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de la Budget în alte orașe din Statele Unite

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Budget în alte orașe populare din Statele Unite, precum BUDGET ÎN și BUDGET ÎN

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Columbus

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.