Mașini de închiriat Budget în Birmingham

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Birmingham

Birmingham, AL, Statele Unite
25 mai — 1 iun
Returnare în același loc
Birmingham, AL, Statele Unite
Mi 25/5
Amiază
Mi 1/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Birmingham în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Birmingham, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,6

Confort

6,7

Evaluare Generală

6,5

Preluare/Returnare

6,1

Valoare

6,3

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Birmingham

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Budget sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Birmingham se simt în siguranță, Budget a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 1 sucursală în Aeroportul Birmingham. Adresa biroului de închirieri auto Budget este 5900 Messer Airport Highway.

Da, în Birmingham, Budget oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Budget dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Budget aici, sub fila Sucursale.

Budget are 4 sucursale în Birmingham. 450 Cahaba Park Circle este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 55% dintre cei care au rezervat o mașină în Birmingham de la Budget, pe momondo, au mers la: 450 Cahaba Park Circle.


Mașini de la Budget în alte orașe din Statele Unite

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Budget în alte orașe populare din Statele Unite, precum New York City și San Francisco