Mașini de închiriat Avis în Köln

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Köln

Köln, Germania
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Köln, Germania
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Köln în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Köln, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

9,3

Confort

7,3

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

7,3

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Köln

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Avis în Köln în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Avis a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da. Avis are 1 sucursală în Köln Aeroportul Köln-Bonn, care se află la Flughafen Koeln Bonn.

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Avis, din Köln, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Avis. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Köln, în luna iunie. Conform prețurilor agenției Avis din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 64 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 64 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Avis operează momentan în 4 sucursale în Köln. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: Flughafen Koeln Bonn. În ultimele 12 luni, 45% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Avis în Köln, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Köln

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Avis? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Köln