Mașini de închiriat Avis în Calgary

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Calgary

Calgary, AB, Canada
11 oct — 18 oct
Returnare în același loc
Calgary, AB, Canada
Mi 11/10
Amiază
Mi 18/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Calgary în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Calgary, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Avis

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,1

Confort

7,9

Evaluare Generală

7,5

Preluare/Returnare

7,4

Valoare

7,2

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Calgary

Are Avis o sucursală în Aeroportul Calgary?

Avis are 1 sucursală în Aeroportul Calgary. Vei găsi agenția Avis la adresa 2000 Airport Road.

Oferă Avis anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Calgary?

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Avis, din Calgary, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Avis. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Avis în Calgary, în luna noiembrie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Avis, în timp ce vizitează Calgary în luna noiembrie. Conform prețurilor agenției Avis din luna noiembrie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 43 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Economy. Pentru luna noiembrie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 43 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Câte sucursale de închirieri auto are Avis în Calgary?

sunt 6 sucursalele de închiriere de mașini în Calgary ale Avis. Cea aflată la adresa 2000 Airport Road și în Calgary este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 56% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Avis în Calgary, au ales sucursala din 2000 Airport Road.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Calgary?

Prețurile pentru mașini în Calgary sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Calgary?

Începând cu octombrie 2023, ai la dispoziție 77 de operatori pentru mașini în Calgary.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Calgary?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Calgary. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Calgary?

Atunci când închiriezi o mașină în Calgary, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de închiriat de la alte agenții din Calgary

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Avis? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Calgary

Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Calgary

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.