Mașini de închiriat ADDCAR RENTAL în Dubai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu ADDCAR RENTAL în Dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite
8 oct — 15 oct
Returnare în același loc
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Du 8/10
Amiază
Du 15/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu ADDCAR RENTAL în Dubai, Emiratul Dubai

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

17 € - 41 €

Toate tipurile de mașini

24 € - 5.321 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la ADDCAR RENTAL în Dubai, Emiratul Dubai este septembrie, când prețul mediu este de 17 € pe zi. Acesta este un preț cu 43% mai ieftin decât media anuală de 30 €, percepută de ADDCAR RENTAL pentru o mașină Mică în Dubai. În vreme ce septembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, martie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în martie, în funcție de ziua în care rezervi.

Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
ADDCAR RENTAL

24 €/zi

7 oct - 14 oct
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
ADDCAR RENTAL

92 €/zi

8 oct - 12 oct
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Dubai în ADDCAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto ADDCAR RENTAL din Dubai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

ADDCAR RENTAL

5 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu ADDCAR RENTAL în Dubai

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la ADDCAR RENTAL în Dubai, în luna noiembrie?

Închirierea unei mașini de la ADDCAR RENTAL în Dubai, în luna noiembrie, te va costa, în medie, 23 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 17 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu ADDCAR RENTAL timp de o săptămână în Dubai, în luna noiembrie, așteaptă-te la un preț de aproximativ 161 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, însă este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Are ADDCAR RENTAL o sucursală în Aeroportul Dubai?

Da, există 3 centre de închirieri auto ADDCAR RENTAL în Aeroportul Dubai (Terminal 2, Terminal 3 și Terminal 1).

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la ADDCAR RENTAL în Dubai, în luna noiembrie?

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la ADDCAR RENTAL în Dubai, în timpul lunii noiembrie este Compact. Te poți aștepta la un preț de 21 € pe zi pentru Compact în noiembrie, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 17 € pe zi.

Care este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat de la ADDCAR RENTAL în Dubai?

Pentru 21 €/zi (în medie), Compact este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat oferit de ADDCAR RENTAL în Dubai (cu 23% mai ieftin decât cel mai scump vehicul de la ADDCAR RENTAL ). În ultimul an, 33% dintre utilizatorii momondo care au ales să închirieze cu ADDCAR RENTAL în sejurul lor în Dubai, au închiriat o mașină de tip Compact pentru a economisi bani. Poți închiria și alte tipuri de mașini de la ADDCAR RENTAL , în funcție de nevoile tale de călătorie.

Câte sucursale de închirieri auto are ADDCAR RENTAL în Dubai?

Există 5 ADDCAR RENTAL sucursale de închiriere de mașini în Dubai. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a ADDCAR RENTAL din Dubai se află la Terminal 1. 76% dintre cei care au închiriat o mașină de la ADDCAR RENTAL în Dubai în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Dubai?

Prices for mașini in Dubai are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Dubai?

Începând cu octombrie 2023, ai la dispoziție 291 de operatori pentru mașini în Dubai.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Dubai?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Dubai. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Dubai?

Pentru a închiria o mașină în Dubai, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Dubai

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.