Mașini de închiriat ADDCAR RENTAL în Dubai

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu ADDCAR RENTAL în Dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Dubai, Emiratele Arabe Unite
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Dubai în ADDCAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto ADDCAR RENTAL din Dubai, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu ADDCAR RENTAL în Dubai

ADDCAR RENTAL vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Dubai se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Dubai. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da, există 3 centre de închirieri auto ADDCAR RENTAL în Aeroportul Dubai (Terminal 2, Terminal 3 și Terminal 1).

Cel mai popular tip de mașină de închiriat de la ADDCAR RENTAL în Dubai, în timpul lunii iunie este Compact. Te poți aștepta la un preț de 45 € pe zi, deși unii utilizatori au găsit și prețuri începând de la 45 € pe zi.

ADDCAR RENTAL are în Dubai 5 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Terminal 1. 71% dintre cei care au închiriat o mașină de la ADDCAR RENTAL în Dubai în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.