Hoteluri în Europa

Găsește cele mai bune oferte la hotelurile din Europa

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Țări populare în care să rezervi un hotel în Europa

Vrei să vizitezi Europa, dar nu știi sigur unde să mergi? Află care sunt țările cu cele mai bune oferte.
Preț
224 lei - 842 lei
CEA MAI POPULARĂ ȚARĂ DIN EUROPA Italia 55% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Italia mai mult decât în oricare altă țară din Europa.
ȚĂRI IEFTINE ÎN EUROPA România Cu 61% mai ieftin La doar 223 lei pe noapte (în medie), hotelurile din România sunt mai ieftine decât în alte destinații populare din Europa.
ȚĂRI SCUMPE ÎN EUROPA Turcia Cu 33% mai scump Hotelurile din Turcia sunt mai scumpe decât în alte destinații populare din Europa: camerele au un preț mediu pe noapte de 841 lei.

Europa - informații de călătorie

Care este cea mai populară destinație pentru utilizatorii care caută un hotel în Europa?

Cele mai populare destinații din Europa sunt Roma (cu 65% mai des vizitată de către utilizatorii momondo), Paphos (cu 49% mai vizitată) și Viena (cu 47% mai vizitată). Aceste orașe sunt opțiuni minunate atunci când plănuiești o călătorie în Europa.

Care este cea mai ieftină destinație pentru a rezerva un hotel în Europa?

Cea mai ieftină destinație pentru cei care vor să călătorească în Europa este Burgos: cu 72% mai ieftin decât prețul mediu al unui hotel în Europa. Prețul mediu pe noapte pentru un hotel în Burgos este 153 lei. Cei care își doresc opțiuni alternative pentru Burgos, pot face o călătorie în Eastbourne sau Varsovia.

Prețurile pe noapte pentru un hotel în Eastbourne sunt, în mod normal, de 207 lei (cu 62% mai ieftine decât media hotelurilor din Europa.

Dacă te interesează mai mult Varsovia, poți găsi un hotel aici pentru aproximativ 239 lei pe noapte (cu 56% decât media prețurilor în Europa).

Care este cel mai popular obiectiv turistic din Europa?

Cele mai populare obiective turistice din Europa sunt Disneyland Paris, Stadionul Wembley și Hippodrome of Constantinople. Acestea atrag, în general, foarte mulți vizitatori.

Disneyland Paris se află în Chessy, unde prețul mediu pentru o cameră de hotel este de 636 lei/noapte.

Stadionul Wembley se află în Londra, unde prețul mediu pentru o cameră de hotel este de 543 lei/noapte.

Hippodrome of Constantinople se află în Istanbul, unde prețul mediu pentru o cameră de hotel este de 397 lei/noapte.

Ce este considerat ca fiind un preț ieftin pentru un hotel în Europa?

Prețul mediu pentru o cameră de hotel în zona Europa este de 542 lei/noapte. momondo consideră ieftin orice preț sub această cifră.

Dacă vrei să vizitezi o țară din Europa, care este, în principiu, mai ieftină, orientează-te către România (223 lei/noapte, în medie), Polonia (317 lei/noapte, în medie) și Republica Cehă (393 lei/noapte, în medie). Acestea sunt cele mai ieftine țări din Europa pentru rezervarea unui hotel.


Găsește prețul cel mai bun pentru orice cazare în Europa

Nu știi unde să-ți rezervi hotelul în Europa? Vezi ce oferă aceste țări superbe și găsește ceea ce potrivește cel mai bine escapadei tale

Descoperă lumea

Ți-ai rezervat deja călătoria în Europa? Ia în calcul oricare dintre aceste locuri superbe