Hoteluri în Grand Est

Găsește cele mai bune oferte la 13.073 de hoteluri din Grand Est

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Orașe populare în Grand Est

Mai jos găsești prețurile medii ale hotelurilor în orașele populare din Grand Est
Preț
284 lei - 397 lei
CEL MAI IEFTIN ORAȘ DIN GRAND EST Mulhouse Cu 21% mai ieftin Hotelurile în Mulhouse sunt cele mai ieftine în Grand Est: doar 284 lei pe noapte, în medie.
CEL MAI SCUMP ORAȘ DIN GRAND EST Eguisheim Cu 11% mai scump Eguisheim are cele mai ridicate prețuri la hoteluri din Grand Est, cu camere la 397 lei, în medie, pe noapte.
CEL MAI POPULAR ORAȘ DIN GRAND EST Colmar 69% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Colmar mai des decât în orice alt oraș din Grand Est

Cele mai bune hoteluri din Grand Est

Găsește hotelul perfect din Grand Est, în locația ideală
Ibis Colmar Centre
Ibis Colmar Centre
8,0
322 lei
Vezi toate ofertele
Hôtel Restaurant Les Maraîchers
Hôtel Restaurant Les Maraîchers
8,3
364 lei
Vezi toate ofertele
Odalys City Colmar La Rose d'Argent
Odalys City Colmar La Rose d'Argent
8,0
289 lei
Vezi toate ofertele
Hôtel Roi Soleil Prestige Colmar
Hôtel Roi Soleil Prestige Colmar
8,7
410 lei
Vezi toate ofertele

Lucruri de făcut în Grand Est

Patte d'Oie Park

Cât costă hotelurile din zona Patte d'Oie Park?

Prețul mediu pentru 12 hoteluri în apropiere de Patte d'Oie Park este de 325 lei pe noapte. Având în vedere că Patte d'Oie Park este mai popular în anumite luni ale anului, prețurile pot varia în funcție de perioada în care îți plănuiești călătoria. Într-un an obișnuit, Patte d'Oie Park este cel mai vizitat în timpul lunii octombrie și cel mai puțin popular în . Acestea sunt cunoscute ca sezonul de vârf și sezonul scădut. Prețul pe noapte pentru hotelurile din apropiere de Patte d'Oie Park în timpul sezonului de vârf este de 834 lei, iar în sezonul scăzut de 526 lei. Hotelurile din apropiere de Patte d'Oie Park sunt, de obicei, cu 169% mai ieftine decât prețul mediu al hotelurilor din Reims, care este 549 lei.

Hoteluri în apropiere de Patte d'Oie Park

Hoteluri populare în Grand Est

Rezervă o cameră într-unul dintre hotelurile favorite de pe momondo, în orașele populare din Grand Est cities

Cazează-te în aceste orașe din Grand Est

Cauți o escapadă în Grand Est? Vezi care sunt ofertele la hotelurile din orașele regiunii.

Sfaturi de călătorie în Grand Est

Primește sfaturi importante pentru călătoria ta în Grand Est, aruncând o privire peste aceste răspunsuri la întrebările frecvente

Ce este considerată a fi o ofertă bună de hotel în Grand Est?

Cei care caută o ofertă bună pentru o cameră de hotel în Grand Est ar putea lua în calcul hotelurile din Reims, care este în general cel mai ieftin oraș din punct de vedere al cazării. Dacă nu te interesează acest oraș în mod special, ține minte că un preț mai mic de 393 lei/noapte poate fi considerat o ofertă bună pentru în Grand Est.

Care sunt cele mai bune hoteluri din Grand Est?

Conform evaluărilor oferite de utilizatorii momondo, cu o notă de 91, cel mai apreciat hotel din Grand Est este Hôtel Les Haras (amplasat în Strasbourg). Al doilea cel mai apreciat hotel din Grand Est este Colmar Hotel, care se află în Colmar și căruia i s-a oferit o notă de 91. Al treilea hotel este 90 din Colmar, cu o notă de les magnolias.