Oferte la hoteluri America de Nord

Hoteluri în America de Nord

Găsește cele mai bune oferte la hotelurile din America de Nord

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Țări populare în care să rezervi un hotel în America de Nord

Vrei să vizitezi America de Nord, dar nu știi sigur unde să mergi? Află care sunt țările cu cele mai bune oferte.
Preț
733 lei - 915 lei
CEA MAI POPULARĂ ȚARĂ DIN AMERICA DE NORD Statele Unite 60% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Statele Unite mai mult decât în oricare altă țară din America de Nord.
ȚĂRI IEFTINE ÎN AMERICA DE NORD Statele Unite Cu 14% mai ieftin La doar 732 lei pe noapte (în medie), hotelurile din Statele Unite sunt mai ieftine decât în alte destinații populare din America de Nord.
ȚĂRI SCUMPE ÎN AMERICA DE NORD Mexic Cu 8% mai scump Hotelurile din Mexic sunt mai scumpe decât în alte destinații populare din America de Nord: camerele au un preț mediu pe noapte de 915 lei.

America de Nord - informații de călătorie

Care este cea mai populară destinație pentru utilizatorii care caută un hotel în America de Nord?

Cele mai populare destinații din America de Nord sunt New York City (cu 89% mai des vizitată de către utilizatorii momondo), Cancún (cu 55% mai vizitată) și Miami (cu 52% mai vizitată). Aceste orașe sunt opțiuni minunate atunci când plănuiești o călătorie în America de Nord.

Care este cea mai ieftină destinație pentru a rezerva un hotel în America de Nord?

Cea mai ieftină destinație pentru cei care vor să călătorească în America de Nord este Jacksonville, AR: cu 85% mai ieftin decât prețul mediu al unui hotel în America de Nord. Prețul mediu pe noapte pentru un hotel în Jacksonville, AR este 131 lei. Cei care își doresc opțiuni alternative pentru Jacksonville, AR, pot face o călătorie în San Francisco sau Ciudad de Mexico.

Prețurile pe noapte pentru un hotel în San Francisco sunt, în mod normal, de 260 lei (cu 70% mai ieftine decât media hotelurilor din America de Nord.

Dacă te interesează mai mult Ciudad de Mexico, poți găsi un hotel aici pentru aproximativ 276 lei pe noapte (cu 68% decât media prețurilor în America de Nord).

Care este cel mai popular obiectiv turistic din America de Nord?

Cele mai populare obiective turistice din America de Nord sunt Times Square, Universal Studios Florida și Las Olas Beach. Acestea atrag, în general, foarte mulți vizitatori.

Times Square se află în New York City, unde prețul mediu pentru o cameră de hotel este de 883 lei/noapte.

Universal Studios Florida se află în Orlando, unde prețul mediu pentru o cameră de hotel este de 675 lei/noapte.

Las Olas Beach se află în Fort Lauderdale, unde prețul mediu pentru o cameră de hotel este de 505 lei/noapte.

Ce este considerat ca fiind un preț ieftin pentru un hotel în America de Nord?

Prețul mediu pentru o cameră de hotel în zona America de Nord este de 848 lei/noapte. momondo consideră ieftin orice preț sub această cifră.

Dacă vrei să vizitezi o țară din America de Nord, care este, în principiu, mai ieftină, orientează-te către Statele Unite (732 lei/noapte, în medie), {4} ({5}/noapte, în medie) și {6} ({7}/noapte, în medie). Acestea sunt cele mai ieftine țări din America de Nord pentru rezervarea unui hotel.


Găsește prețul cel mai bun pentru orice cazare în America de Nord

Nu știi unde să-ți rezervi hotelul în America de Nord? Vezi ce oferă aceste țări superbe și găsește ceea ce potrivește cel mai bine escapadei tale

Descoperă lumea

Ți-ai rezervat deja călătoria în America de Nord? Ia în calcul oricare dintre aceste locuri superbe
Oferte la hoteluri America de Nord