Oferte la hoteluri America de Nord

Hoteluri în America de Nord

Găsește cele mai bune oferte la hotelurile din America de Nord

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Țări populare în care să rezervi un hotel în America de Nord

Vrei să vizitezi America de Nord, dar nu știi sigur unde să mergi? Află care sunt țările cu cele mai bune oferte.
Preț
808 lei - 867 lei
CEA MAI POPULARĂ ȚARĂ DIN AMERICA DE NORD Statele Unite 60% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Statele Unite mai mult decât în oricare altă țară din America de Nord.
ȚĂRI IEFTINE ÎN AMERICA DE NORD Statele Unite Cu 5% mai ieftin La doar 807 lei pe noapte (în medie), hotelurile din Statele Unite sunt mai ieftine decât în alte destinații populare din America de Nord.
ȚĂRI SCUMPE ÎN AMERICA DE NORD Mexic Cu 3% mai scump Hotelurile din Mexic sunt mai scumpe decât în alte destinații populare din America de Nord: camerele au un preț mediu pe noapte de 866 lei.

America de Nord - informații de călătorie

Care este cea mai populară destinație pentru utilizatorii care caută un hotel în America de Nord?

Cele mai populare destinații din America de Nord sunt New York City (cu 89% mai des vizitată de către utilizatorii momondo), Cancún (cu 55% mai vizitată) și Miami (cu 52% mai vizitată). Aceste orașe sunt opțiuni minunate atunci când plănuiești o călătorie în America de Nord.

Care este cea mai ieftină destinație pentru a rezerva un hotel în America de Nord?

Cea mai ieftină destinație pentru cei care vor să călătorească în America de Nord este Jacksonville, AR: cu 86% mai ieftin decât prețul mediu al unui hotel în America de Nord. Prețul mediu pe noapte pentru un hotel în Jacksonville, AR este 127 lei. Cei care își doresc opțiuni alternative pentru Jacksonville, AR, pot face o călătorie în Ciudad de Mexico sau Ridgecrest.

Prețurile pe noapte pentru un hotel în Ciudad de Mexico sunt, în mod normal, de 268 lei (cu 68% mai ieftine decât media hotelurilor din America de Nord.

Dacă te interesează mai mult Ridgecrest, poți găsi un hotel aici pentru aproximativ 274 lei pe noapte (cu 68% decât media prețurilor în America de Nord).

Ce este considerat ca fiind un preț ieftin pentru un hotel în America de Nord?

Prețul mediu pentru o cameră de hotel în zona America de Nord este de 844 lei/noapte. momondo consideră ieftin orice preț sub această cifră.

Dacă vrei să vizitezi o țară din America de Nord, care este, în principiu, mai ieftină, orientează-te către Statele Unite (807 lei/noapte, în medie), {4} ({5}/noapte, în medie) și {6} ({7}/noapte, în medie). Acestea sunt cele mai ieftine țări din America de Nord pentru rezervarea unui hotel.


Găsește prețul cel mai bun pentru orice cazare în America de Nord

Nu știi unde să-ți rezervi hotelul în America de Nord? Vezi ce oferă aceste țări superbe și găsește ceea ce potrivește cel mai bine escapadei tale

Descoperă lumea

Ți-ai rezervat deja călătoria în America de Nord? Ia în calcul oricare dintre aceste locuri superbe
Oferte la hoteluri America de Nord