Hoteluri în North America

Găsește oferte în  105.103 hoteluri în North America

America de Nord
3 dec — 4 dec2
Lu 4/12
Vi 8/12

Cele mai bune țări în care să rezervi în hotel în America de Nord

Mai jos găsești prețurile medii pentru hotelurile din cele mai populare țări din America de Nord

Preț

48 € - 144 €

CEA MAI IEFTINĂ ȚARĂ DIN AMERICA DE NORDMexic52% mai ieftinLa numai 48 € pe noapte, în medie, hotelurile din Mexic sunt cele mai ieftine din America de Nord.
CEA MAI SCUMPĂ ȚARĂ DIN AMERICA DE NORDStatele Unite30% mai scumpCu camere la un preț mediu pe 144 € pe noapte, în Statele Unite se găsesc cele mai scumpe hoteluri din America de Nord.
CEA MAI POPULARĂ ȚARĂ DIN AMERICA DE NORDStatele Unitecu 65% mai multe vizitePe momondo se caută hoteluri în Statele Unite mai des decât în oricare altă țară din America de Nord

Hoteluri situate în țările populare din America de Nord

Mai jos găsești cele mai populare țări unde să te cazezi în America de Nord, precum și unele dintre cele mai bune hoteluri din fiecare zonă.

Informații utile despre hoteluri în America de Nord

Găsește informații despre prețuri și tendințe de cazare pentru sejurul tău în America de Nord

Cel mai mic preț de hotel

37 €

Cel mai popular hotel (5 stele)

Alohilani Resort Waikiki Beach

Hoteluri în apropiere de aeroport

9257
Cel mai ieftin preț găsit în ultimele șapte zile pentru o cameră în North America a fost de 37 €/noapte. Acest preț este valabil pentru Posh South Beach Hostel, a South Beach Group Hotel, un hotel de 3 stea/le.
Călătorește confortabil atunci când rezervi o cameră în Alohilani Resort Waikiki Beach, hotelul de cinci stele cel mai popular din North America(Nota: 8/10 - în baza a 2.986 evaluări).
Există 9.257 de hoteluri în North America în apropiere de Internațional Los Angeles. Hyatt Regency Los Angeles International Airport este cel mai apropiat, la o distanță de 1,3 km față de acest aeroport.

Informații despre cazarea ta în America de Nord

Citește aceste sfaturi importante de călătorie înainte să rezervi un hotel în America de Nord

Care este cea mai populară destinație pentru utilizatorii care caută un hotel în America de Nord?

Care este cea mai ieftină destinație pentru a rezerva un hotel în America de Nord?

Cea mai ieftină destinație pentru cei care vor să călătorească în America de Nord este Jacksonville, AR: cu 84% mai ieftin decât prețul mediu al unui hotel în America de Nord. Prețul mediu pe noapte pentru un hotel în Jacksonville, AR este 29 €. Cei care își doresc opțiuni alternative pentru Jacksonville, AR, pot face o călătorie în San Francisco sau Ciudad de Mexico.

Prețurile pe noapte pentru un hotel în San Francisco sunt, în mod normal, 57 € (cu 68% mai ieftine decât media hotelurilor din America de Nord.

Dacă ești mai interesat de Ciudad de Mexico, poți găsi un hotel aici pentru aproximativ 61 € pe noapte (cu 66% mai ieftin decât media prețurilor în America de Nord).

Care este cel mai popular obiectiv turistic din America de Nord?

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru hoteluri în America de Nord?

1.118.702 operatori pentru hoteluri în America de Nord există pe piață începând cu decembrie 2023.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru hoteluri în America de Nord?

Prices for hoteluri in America de Nord refresh daily.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să îmi rezerv cazarea în America de Nord prin momondo?

Rezervarea unei cazări (ca de exemplu hoteluri) în America de Nord este un proces ușor cu momondo. Suntem un serviciu gratuit, fără taxe sau costuri ascunse, care compară rezultatele de pe sute de website-uri și îți prezintă toate opțiunile de cazare din America de Nord într-un singur loc.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc cazarea perfectă în America de Nord?

momondo oferă numeroase filtre cu care să poți găsi locul perfect de cazare în America de Nord. Poți filtra rezultatele în funcție de stele, facilități gratuite precum mic dejun și internet, după notele primite de la oaspeți, amplasare și preț.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în America de Nord

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.