Hoteluri în Pacificul de Sud

Găsește oferte în  10.183 hoteluri în Pacificul de Sud

Pacificul de Sud
4 oct — 5 oct2
Jo 5/10
Lu 9/10

Cele mai bune țări în care să rezervi în hotel în Pacificul de Sud

Mai jos găsești prețurile medii pentru hotelurile din cele mai populare țări din Pacificul de Sud

Preț

77 € - 282 €

CEA MAI IEFTINĂ ȚARĂ DIN PACIFICUL DE SUDSamoa45% mai ieftinLa numai 77 € pe noapte, în medie, hotelurile din Samoa sunt cele mai ieftine din Pacificul de Sud.
CEA MAI SCUMPĂ ȚARĂ DIN PACIFICUL DE SUDPolinezia Franceză50% mai scumpCu camere la un preț mediu pe 282 € pe noapte, în Polinezia Franceză se găsesc cele mai scumpe hoteluri din Pacificul de Sud.
CEA MAI POPULARĂ ȚARĂ DIN PACIFICUL DE SUDAustraliacu 91% mai multe vizitePe momondo se caută hoteluri în Australia mai des decât în oricare altă țară din Pacificul de Sud

Hoteluri situate în țările populare din Pacificul de Sud

Mai jos găsești cele mai populare țări unde să te cazezi în Pacificul de Sud, precum și unele dintre cele mai bune hoteluri din fiecare zonă.

Informații utile despre hoteluri în Pacificul de Sud

Găsește informații despre prețuri și tendințe de cazare pentru sejurul tău în Pacificul de Sud

Cel mai mic preț de hotel

21 €

Cel mai popular hotel (5 stele)

Four Seasons Resort Bora Bora

Hoteluri în apropiere de aeroport

6321
Cel mai ieftin preț găsit în ultimele șapte zile pentru o cameră în Pacificul de Sud a fost de 21 €/noapte. Acest preț este valabil pentru The Backpackers Imperial Hotel - Hostel, un hotel de 2 stea/le.
Călătorește confortabil atunci când rezervi o cameră în Four Seasons Resort Bora Bora, hotelul de cinci stele cel mai popular din Pacificul de Sud(Nota: 9,6/10 - în baza a 85 evaluări).
Există 6.321 de hoteluri în Pacificul de Sud în apropiere de Sydney Kingsford Smith. Aerotel Sydney (Arrivals B, International Terminal 1) este cel mai apropiat, la o distanță de 0,9 km față de acest aeroport.

Informații despre cazarea ta în Pacificul de Sud

Citește aceste sfaturi importante de călătorie înainte să rezervi un hotel în Pacificul de Sud

Care este cea mai populară destinație pentru utilizatorii care caută un hotel în Pacificul de Sud?

Care este cea mai ieftină destinație pentru a rezerva un hotel în Pacificul de Sud?

Cea mai ieftină destinație pentru cei care vor să călătorească în Pacificul de Sud este Jabiru: cu 60% mai ieftin decât prețul mediu al unui hotel în Pacificul de Sud. Prețul mediu pe noapte pentru un hotel în Jabiru este 76 €. Cei care își doresc opțiuni alternative pentru Jabiru, pot face o călătorie în Sydney sau Mana Island.

Prețurile pe noapte pentru un hotel în Sydney sunt, în mod normal, 90 € (cu 53% mai ieftine decât media hotelurilor din Pacificul de Sud.

Dacă ești mai interesat de Mana Island, poți găsi un hotel aici pentru aproximativ 281 € pe noapte (cu 47% mai ieftin decât media prețurilor în Pacificul de Sud).

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru hoteluri în Pacificul de Sud?

138.022 de operatori pentru hoteluri în Pacificul de Sud există pe piață începând cu octombrie 2023.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru hoteluri în Pacificul de Sud?

Prices for hoteluri in Pacificul de Sud refresh daily.


Hoteluri de pe alte continente

Verifică prețurile hotelurilor de pe alte continente

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să îmi rezerv cazarea în Pacificul de Sud prin momondo?

momondo te ajută să economisești timp și bani prin căutări rapide de Pacificul de Sud și alte tipuri de cazare în hoteluri. Noi căutăm oferte la cazări disponibile în repertoriul a numeroase website-uri independente și renumite, așa că tot ce îți rămâne ție de făcut este să ne spui unde vrei să te cazezi.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc cazarea perfectă în Pacificul de Sud?

momondo te ajută să găsești cazarea perfectă în Pacificul de Sud, punându-ți la dispoziție filtre pentru o căutare mai specifică. Poți filtra, astfel, rezultatele în funcție de preț, amplasare, facilități, evaluări și multe altele.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Pacificul de Sud

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.