Oferte la hoteluri America de Sud

Hoteluri în America de Sud

Găsește cele mai bune oferte la hotelurile din America de Sud

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Țări populare în care să rezervi un hotel în America de Sud

Vrei să vizitezi America de Sud, dar nu știi sigur unde să mergi? Află care sunt țările cu cele mai bune oferte.
Preț
48 lei - 83 lei
CEA MAI POPULARĂ ȚARĂ DIN AMERICA DE SUD Brazilia 56% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Brazilia mai mult decât în oricare altă țară din America de Sud.
ȚĂRI IEFTINE ÎN AMERICA DE SUD Columbia Cu 27% mai ieftin La doar 47 € pe noapte (în medie), hotelurile din Columbia sunt mai ieftine decât în alte destinații populare din America de Sud.
ȚĂRI SCUMPE ÎN AMERICA DE SUD Brazilia Cu 22% mai scump Hotelurile din Brazilia sunt mai scumpe decât în alte destinații populare din America de Sud: camerele au un preț mediu pe noapte de 82 €.

America de Sud - informații de călătorie

Care este cea mai populară destinație pentru utilizatorii care caută un hotel în America de Sud?

Cele mai populare destinații din America de Sud sunt Rio de Janeiro (cu 87% mai des vizitată de către utilizatorii momondo), Buenos Aires (cu 70% mai vizitată) și São Paulo (cu 66% mai vizitată). Aceste orașe sunt opțiuni minunate atunci când plănuiești o călătorie în America de Sud.

Ce este considerat ca fiind un preț ieftin pentru un hotel în America de Sud?

Prețul mediu pentru o cameră de hotel în zona America de Sud este de 64 €/noapte. momondo consideră ieftin orice preț sub această cifră.

Dacă vrei să vizitezi o țară din America de Sud, care este, în principiu, mai ieftină, orientează-te către Columbia (47 €/noapte, în medie), Peru (62 €/noapte, în medie) și {6} ({7}/noapte, în medie). Acestea sunt cele mai ieftine țări din America de Sud pentru rezervarea unui hotel.


Găsește prețul cel mai bun pentru orice cazare în America de Sud

Nu știi unde să-ți rezervi hotelul în America de Sud? Vezi ce oferă aceste țări superbe și găsește ceea ce potrivește cel mai bine escapadei tale

Descoperă lumea

Ți-ai rezervat deja călătoria în America de Sud? Ia în calcul oricare dintre aceste locuri superbe
Oferte la hoteluri America de Sud