Oferte la hoteluri America de Sud

Hoteluri în America de Sud

Găsește cele mai bune oferte la hotelurile din America de Sud

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Țări populare în care să rezervi un hotel în America de Sud

Vrei să vizitezi America de Sud, dar nu știi sigur unde să mergi? Află care sunt țările cu cele mai bune oferte.
Preț
246 lei - 463 lei
CEA MAI POPULARĂ ȚARĂ DIN AMERICA DE SUD Brazilia 57% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Brazilia mai mult decât în oricare altă țară din America de Sud.
ȚĂRI IEFTINE ÎN AMERICA DE SUD Columbia Cu 26% mai ieftin La doar 245 lei pe noapte (în medie), hotelurile din Columbia sunt mai ieftine decât în alte destinații populare din America de Sud.
ȚĂRI SCUMPE ÎN AMERICA DE SUD Brazilia Cu 29% mai scump Hotelurile din Brazilia sunt mai scumpe decât în alte destinații populare din America de Sud: camerele au un preț mediu pe noapte de 462 lei.

America de Sud - informații de călătorie

Care este cea mai populară destinație pentru utilizatorii care caută un hotel în America de Sud?

Cele mai populare destinații din America de Sud sunt Rio de Janeiro (cu 89% mai des vizitată de către utilizatorii momondo), São Paulo (cu 66% mai vizitată) și Bogotá (cu 59% mai vizitată). Aceste orașe sunt opțiuni minunate atunci când plănuiești o călătorie în America de Sud.

Care este cea mai ieftină destinație pentru a rezerva un hotel în America de Sud?

Cea mai ieftină destinație pentru cei care vor să călătorească în America de Sud este Cali: cu 63% mai ieftin decât prețul mediu al unui hotel în America de Sud. Prețul mediu pe noapte pentru un hotel în Cali este 121 lei. Cei care își doresc opțiuni alternative pentru Cali, pot face o călătorie în Lima sau Fortaleza.

Prețurile pe noapte pentru un hotel în Lima sunt, în mod normal, de 285 lei (cu 14% mai ieftine decât media hotelurilor din America de Sud.

Dacă te interesează mai mult Fortaleza, poți găsi un hotel aici pentru aproximativ 316 lei pe noapte (cu 4% decât media prețurilor în America de Sud).

Ce este considerat ca fiind un preț ieftin pentru un hotel în America de Sud?

Prețul mediu pentru o cameră de hotel în zona America de Sud este de 331 lei/noapte. momondo consideră ieftin orice preț sub această cifră.

Dacă vrei să vizitezi o țară din America de Sud, care este, în principiu, mai ieftină, orientează-te către Columbia (245 lei/noapte, în medie), Peru (285 lei/noapte, în medie) și {6} ({7}/noapte, în medie). Acestea sunt cele mai ieftine țări din America de Sud pentru rezervarea unui hotel.


Te gândești să te cazezi în altă parte în America de Sud?

Ai nevoie de mai multă inspirație? Mai jos găsești cele mai căutate țări din America de Sud

Rute populare către America de Sud

Cele mai căutate zboruri către America de Sud, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Bucharest către Rio de Janeiro
Cel mai rapid zbor
16h 40m
Ieftin
2.604 lei
Cluj Napoca către Lima
Cel mai rapid zbor
23h 20m
Ieftin
5.578 lei
Oferte la hoteluri America de Sud