Hoteluri în Caraibe

Găsește cele mai bune oferte la hotelurile din Caraibe

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Țări populare în care să rezervi un hotel în Caraibe

Vrei să vizitezi Caraibe, dar nu știi sigur unde să mergi? Află care sunt țările cu cele mai bune oferte.
Preț
256 lei - 1.528 lei
CEA MAI POPULARĂ ȚARĂ DIN CARAIBE Republica Dominicană 75% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Republica Dominicană mai mult decât în oricare altă țară din Caraibe.
ȚĂRI IEFTINE ÎN CARAIBE Aruba Cu 70% mai ieftin La doar 255 lei pe noapte (în medie), hotelurile din Aruba sunt mai ieftine decât în alte destinații populare din Caraibe.
ȚĂRI SCUMPE ÎN CARAIBE Bahamas Cu 46% mai scump Hotelurile din Bahamas sunt mai scumpe decât în alte destinații populare din Caraibe: camerele au un preț mediu pe noapte de 1.527 lei.

Caraibe - informații de călătorie

Care este cea mai populară destinație pentru utilizatorii care caută un hotel în Caraibe?

Cele mai populare destinații din Caraibe sunt Simpson Bay (cu 82% mai des vizitată de către utilizatorii momondo), Punta Cana (cu 78% mai vizitată) și Bridgetown (cu 76% mai vizitată). Aceste orașe sunt opțiuni minunate atunci când plănuiești o călătorie în Caraibe.

Care este cea mai ieftină destinație pentru a rezerva un hotel în Caraibe?

Cea mai ieftină destinație pentru cei care vor să călătorească în Caraibe este Oranjestad: cu 70% mai ieftin decât prețul mediu al unui hotel în Caraibe. Prețul mediu pe noapte pentru un hotel în Oranjestad este 255 lei. Cei care își doresc opțiuni alternative pentru Oranjestad, pot face o călătorie în Havana sau Willemstad.

Prețurile pe noapte pentru un hotel în Havana sunt, în mod normal, de 486 lei (cu 42% mai ieftine decât media hotelurilor din Caraibe.

Dacă te interesează mai mult Willemstad, poți găsi un hotel aici pentru aproximativ 634 lei pe noapte (cu 23% decât media prețurilor în Caraibe).

Ce este considerat ca fiind un preț ieftin pentru un hotel în Caraibe?

Prețul mediu pentru o cameră de hotel în zona Caraibe este de 827 lei/noapte. momondo consideră ieftin orice preț sub această cifră.

Dacă vrei să vizitezi o țară din Caraibe, care este, în principiu, mai ieftină, orientează-te către Aruba (255 lei/noapte, în medie), Cuba (597 lei/noapte, în medie) și Curaçao (634 lei/noapte, în medie). Acestea sunt cele mai ieftine țări din Caraibe pentru rezervarea unui hotel.


Te gândești să te cazezi în altă parte în Caraibe?

Ai nevoie de mai multă inspirație? Mai jos găsești cele mai căutate țări din Caraibe

Rute populare către Caraibe

Cele mai căutate zboruri către Caraibe, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Bucharest către Havana
Cel mai rapid zbor
16h 10m
Ieftin
3.378 lei