Hoteluri în Asia

Găsește cele mai bune oferte la hotelurile din Asia

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Țări populare în care să rezervi un hotel în Asia

Vrei să vizitezi Asia, dar nu știi sigur unde să mergi? Află care sunt țările cu cele mai bune oferte.
Preț
202 lei - 1.512 lei
CEA MAI POPULARĂ ȚARĂ DIN ASIA Thailanda 81% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Thailanda mai mult decât în oricare altă țară din Asia.
ȚĂRI IEFTINE ÎN ASIA Filipine Cu 62% mai ieftin La doar 202 lei pe noapte (în medie), hotelurile din Filipine sunt mai ieftine decât în alte destinații populare din Asia.
ȚĂRI SCUMPE ÎN ASIA Maldive Cu 66% mai scump Hotelurile din Maldive sunt mai scumpe decât în alte destinații populare din Asia: camerele au un preț mediu pe noapte de 1.512 lei.

Asia - informații de călătorie

Care este cea mai populară destinație pentru utilizatorii care caută un hotel în Asia?

Cele mai populare destinații din Asia sunt Patong (cu 84% mai des vizitată de către utilizatorii momondo), Ubud (cu 70% mai vizitată) și Phuket City (cu 49% mai vizitată). Aceste orașe sunt opțiuni minunate atunci când plănuiești o călătorie în Asia.

Care este cea mai ieftină destinație pentru a rezerva un hotel în Asia?

Cea mai ieftină destinație pentru cei care vor să călătorească în Asia este Patong: cu 86% mai ieftin decât prețul mediu al unui hotel în Asia. Prețul mediu pe noapte pentru un hotel în Patong este 69 lei. Cei care își doresc opțiuni alternative pentru Patong, pot face o călătorie în Taipei sau Hat Yai.

Prețurile pe noapte pentru un hotel în Taipei sunt, în mod normal, de 75 lei (cu 85% mai ieftine decât media hotelurilor din Asia.

Dacă te interesează mai mult Hat Yai, poți găsi un hotel aici pentru aproximativ 99 lei pe noapte (cu 79% decât media prețurilor în Asia).

Care este cel mai popular obiectiv turistic din Asia?

Cele mai populare obiective turistice din Asia sunt Patong Beach, Seminyak Beach și Nusa Dua Beach. Acestea atrag, în general, foarte mulți vizitatori.

Patong Beach se află în Patong, unde prețul mediu pentru o cameră de hotel este de 69 lei/noapte.

Seminyak Beach se află în Kuta, unde prețul mediu pentru o cameră de hotel este de 531 lei/noapte.

Nusa Dua Beach se află în South Kuta, unde prețul mediu pentru o cameră de hotel este de 565 lei/noapte.

Ce este considerat ca fiind un preț ieftin pentru un hotel în Asia?

Prețul mediu pentru o cameră de hotel în zona Asia este de 475 lei/noapte. momondo consideră ieftin orice preț sub această cifră.

Dacă vrei să vizitezi o țară din Asia, care este, în principiu, mai ieftină, orientează-te către Taiwan (75 lei/noapte, în medie), Cambodgia (115 lei/noapte, în medie) și Filipine (202 lei/noapte, în medie). Acestea sunt cele mai ieftine țări din Asia pentru rezervarea unui hotel.


Descoperă lumea

Ți-ai rezervat deja călătoria în Asia? Ia în calcul oricare dintre aceste locuri superbe