Hoteluri în Bulgaria

Găsește cele mai bune oferte la 17.280 de hoteluri din Bulgaria

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine orașe unde să rezervi un hotel în Bulgaria

Cauți un oraș din Bulgaria în care să călătorești? Vezi care este prețul mediu al unei rezervări de hotel în cele mai populare orașe din această țară
Preț
127 lei - 183 lei
CEL MAI IEFTIN ORAȘ DIN BULGARIA Sunny Beach Cu 19% mai ieftin Hotelurile în Sunny Beach sunt cele mai ieftine în Bulgaria: doar 127 lei pe noapte, în medie.
CEL MAI SCUMP ORAȘ DIN BULGARIA Sveti Vlas Cu 18% mai scump Sveti Vlas are cele mai ridicate prețuri la hoteluri din Bulgaria, cu camere la 183 lei, în medie, pe noapte.
CEL MAI POPULAR ORAȘ DIN BULGARIA Golden Sands 67% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Golden Sands mai des decât în orice alt oraș din Bulgaria

Orașe populare în Bulgaria

Rezervă una dintre cele mai bune oferte pe care Bulgaria le oferă în aceste destinații populare

Sfaturi de călătorie pentru Bulgaria

Lasă-ne să te ajută cu cele mai bune sfaturi despre Bulgaria

Care este cea mai ieftină perioadă pentru a te caza în Bulgaria?

When traveling to Bulgaria it would be best to plan your trip around the month of noiembrie, as the prices are significantly lower than in iunie - just 159 lei per night.

Unde se cazează majoritatea oamenilor care călătoresc în Bulgaria?

While the country has many desirable locations to visit, the most popular city in Bulgaria to travel to is Golden Sands.

În care dintre orașele din Bulgaria se găsesc cele mai scumpe camere de hotel?

Dacă alegi să vizitezi și să rămâi peste noapte în Sveti Vlas, te va costa mai mult decât dacă te-ai caza în alte orașe din Bulgaria. Așteaptă-te la un cost de 183 lei pe noapte, cu 18% mai scump decât media țării.

Care este orașul din Bulgaria cu cele mai ieftine camere de hotel?

Dacă vei călători cu buget redus în Bulgaria, plănuiește să te cazezi în Golden Sands, orașul cu cel mai mic preț din țară la camerele de hotel (în medie). Costă cu aproximativ 79% mai puțin decât media țării, iar prețul camerelor de hotel din Golden Sands costă în jur de 87 lei pe noapte.


Descoperă aceste regiuni din Bulgaria

Găsește regiunea perfectă din Bulgaria pentru următoarea ta escapadă