Hoteluri în Africa

Găsește cele mai bune oferte la hotelurile din Africa

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Țări populare în care să rezervi un hotel în Africa

Vrei să vizitezi Africa, dar nu știi sigur unde să mergi? Află care sunt țările cu cele mai bune oferte.
Preț
376 lei - 3.174 lei
CEA MAI POPULARĂ ȚARĂ DIN AFRICA Maroc 69% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Maroc mai mult decât în oricare altă țară din Africa.
ȚĂRI IEFTINE ÎN AFRICA Tanzania Cu 71% mai ieftin La doar 375 lei pe noapte (în medie), hotelurile din Tanzania sunt mai ieftine decât în alte destinații populare din Africa.
ȚĂRI SCUMPE ÎN AFRICA Seychelles Cu 60% mai scump Hotelurile din Seychelles sunt mai scumpe decât în alte destinații populare din Africa: camerele au un preț mediu pe noapte de 3.173 lei.

Africa - informații de călătorie

Care este cea mai populară destinație pentru utilizatorii care caută un hotel în Africa?

Cele mai populare destinații din Africa sunt Marrakech (cu 84% mai des vizitată de către utilizatorii momondo), Cairo (cu 72% mai vizitată) și Fez (cu 56% mai vizitată). Aceste orașe sunt opțiuni minunate atunci când plănuiești o călătorie în Africa.

Care este cea mai ieftină destinație pentru a rezerva un hotel în Africa?

Cea mai ieftină destinație pentru cei care vor să călătorească în Africa este Fez: cu 82% mai ieftin decât prețul mediu al unui hotel în Africa. Prețul mediu pe noapte pentru un hotel în Fez este 241 lei. Cei care își doresc opțiuni alternative pentru Fez, pot face o călătorie în Zanzibar sau Jambiani.

Prețurile pe noapte pentru un hotel în Zanzibar sunt, în mod normal, de 362 lei (cu 72% mai ieftine decât media hotelurilor din Africa.

Dacă te interesează mai mult Jambiani, poți găsi un hotel aici pentru aproximativ 382 lei pe noapte (cu 70% decât media prețurilor în Africa).

Ce este considerat ca fiind un preț ieftin pentru un hotel în Africa?

Prețul mediu pentru o cameră de hotel în zona Africa este de 1.273 lei/noapte. momondo consideră ieftin orice preț sub această cifră.

Dacă vrei să vizitezi o țară din Africa, care este, în principiu, mai ieftină, orientează-te către Tanzania (375 lei/noapte, în medie), Maroc (578 lei/noapte, în medie) și Capul Verde (688 lei/noapte, în medie). Acestea sunt cele mai ieftine țări din Africa pentru rezervarea unui hotel.


Cele mai populare destinații turistice din Africa

Descoperă orașele pe care utilizatorii momondo le adoră

Te gândești să te cazezi în altă parte în Africa?

Ai nevoie de mai multă inspirație? Mai jos găsești cele mai căutate țări din Africa

Rute populare către Africa

Cele mai căutate zboruri către Africa, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Bucharest către Marrakesh
Cel mai rapid zbor
7h 20m
Ieftin
401 lei
Timisoara către Zanzibar
Cel mai rapid zbor
38h 50m
Ieftin
2.715 lei
Cluj Napoca către Zanzibar
Cel mai rapid zbor
18h 30m
Ieftin
4.552 lei