Hoteluri în Africa

Găsește cele mai bune oferte la hotelurile din Africa

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Țări populare în care să rezervi un hotel în Africa

Vrei să vizitezi Africa, dar nu știi sigur unde să mergi? Află care sunt țările cu cele mai bune oferte.
Preț
367 lei - 3.101 lei
CEA MAI POPULARĂ ȚARĂ DIN AFRICA Maroc 64% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Maroc mai mult decât în oricare altă țară din Africa.
ȚĂRI IEFTINE ÎN AFRICA Tanzania Cu 71% mai ieftin La doar 367 lei pe noapte (în medie), hotelurile din Tanzania sunt mai ieftine decât în alte destinații populare din Africa.
ȚĂRI SCUMPE ÎN AFRICA Seychelles Cu 60% mai scump Hotelurile din Seychelles sunt mai scumpe decât în alte destinații populare din Africa: camerele au un preț mediu pe noapte de 3.101 lei.

Africa - informații de călătorie

Care este cea mai populară destinație pentru utilizatorii care caută un hotel în Africa?

Cele mai populare destinații din Africa sunt Marrakech (cu 81% mai des vizitată de către utilizatorii momondo), Zanzibar (cu 73% mai vizitată) și Cairo (cu 71% mai vizitată). Aceste orașe sunt opțiuni minunate atunci când plănuiești o călătorie în Africa.

Care este cea mai ieftină destinație pentru a rezerva un hotel în Africa?

Cea mai ieftină destinație pentru cei care vor să călătorească în Africa este Fez: cu 82% mai ieftin decât prețul mediu al unui hotel în Africa. Prețul mediu pe noapte pentru un hotel în Fez este 235 lei. Cei care își doresc opțiuni alternative pentru Fez, pot face o călătorie în Zanzibar sau Jambiani.

Prețurile pe noapte pentru un hotel în Zanzibar sunt, în mod normal, de 353 lei (cu 72% mai ieftine decât media hotelurilor din Africa.

Dacă te interesează mai mult Jambiani, poți găsi un hotel aici pentru aproximativ 374 lei pe noapte (cu 70% decât media prețurilor în Africa).

Ce este considerat ca fiind un preț ieftin pentru un hotel în Africa?

Prețul mediu pentru o cameră de hotel în zona Africa este de 1.244 lei/noapte. momondo consideră ieftin orice preț sub această cifră.

Dacă vrei să vizitezi o țară din Africa, care este, în principiu, mai ieftină, orientează-te către Tanzania (367 lei/noapte, în medie), Maroc (565 lei/noapte, în medie) și Capul Verde (672 lei/noapte, în medie). Acestea sunt cele mai ieftine țări din Africa pentru rezervarea unui hotel.


Descoperă lumea

Ți-ai rezervat deja călătoria în Africa? Ia în calcul oricare dintre aceste locuri superbe