Hoteluri în Africa

Găsește oferte în  38.142 hoteluri în Africa

Africa
30 nov — 1 dec2
Vi 1/12
Ma 5/12

Cele mai bune țări în care să rezervi în hotel în Africa

Mai jos găsești prețurile medii pentru hotelurile din cele mai populare țări din Africa

Preț

32 € - 67 €

CEA MAI IEFTINĂ ȚARĂ DIN AFRICAMaroc26% mai ieftinLa numai 32 € pe noapte, în medie, hotelurile din Maroc sunt cele mai ieftine din Africa.
CEA MAI SCUMPĂ ȚARĂ DIN AFRICAEgipt37% mai scumpCu camere la un preț mediu pe 67 € pe noapte, în Egipt se găsesc cele mai scumpe hoteluri din Africa.
CEA MAI POPULARĂ ȚARĂ DIN AFRICAAfrica de Sudcu 64% mai multe vizitePe momondo se caută hoteluri în Africa de Sud mai des decât în oricare altă țară din Africa

Hoteluri situate în țările populare din Africa

Mai jos găsești cele mai populare țări unde să te cazezi în Africa, precum și unele dintre cele mai bune hoteluri din fiecare zonă.

Informații utile despre hoteluri în Africa

Găsește informații despre prețuri și tendințe de cazare pentru sejurul tău în Africa

Cel mai mic preț de hotel

16 €

Cel mai popular hotel (5 stele)

Takamakasky Villas

Hoteluri în apropiere de aeroport

3472
Cel mai ieftin preț găsit în ultimele șapte zile pentru o cameră în Africa a fost de 16 €/noapte. Acest preț este valabil pentru Golden Shell Residence, un hotel de 2 stea/le.
Călătorește confortabil atunci când rezervi o cameră în Takamakasky Villas, hotelul de cinci stele cel mai popular din Africa(Nota: 9,7/10 - în baza a 135 evaluări).
Există 3.472 de hoteluri în Africa în apropiere de Johannesburg OR Tambo. Protea Hotel by Marriott Transit O.R. Tambo Airport este cel mai apropiat, la o distanță de 0,4 km față de acest aeroport.

Informații despre cazarea ta în Africa

Citește aceste sfaturi importante de călătorie înainte să rezervi un hotel în Africa

Care este cea mai populară destinație pentru utilizatorii care caută un hotel în Africa?

Care este cea mai ieftină destinație pentru a rezerva un hotel în Africa?

Cea mai ieftină destinație pentru cei care vor să călătorească în Africa este Tangier: cu 75% mai ieftin decât prețul mediu al unui hotel în Africa. Prețul mediu pe noapte pentru un hotel în Tangier este 67 €. Cei care își doresc opțiuni alternative pentru Tangier, pot face o călătorie în Jambiani sau Mahdia.

Prețurile pe noapte pentru un hotel în Jambiani sunt, în mod normal, 84 € (cu 68% mai ieftine decât media hotelurilor din Africa.

Dacă ești mai interesat de Mahdia, poți găsi un hotel aici pentru aproximativ 88 € pe noapte (cu 67% mai ieftin decât media prețurilor în Africa).

Care este cel mai popular obiectiv turistic din Africa?

Ce este considerat ca fiind un preț ieftin pentru un hotel în Africa?

Prețul mediu pentru o cameră de hotel în zona Africa este de 261 €/noapte. momondo consideră ieftin orice preț sub această cifră.

Dacă vrei să vizitezi o țară din Africa, care este, în principiu, mai ieftină, orientează-te către Maroc (168 €/noapte, în medie), Tanzania (84 €/noapte, în medie) și Tunisia (88 €/noapte, în medie). Acestea sunt cele mai ieftine țări din Africa pentru rezervarea unui hotel.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru hoteluri în Africa?

180.672 de operatori pentru hoteluri în Africa există pe piață începând cu noiembrie 2023.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru hoteluri în Africa?

Prices for hoteluri in Africa refresh daily.


De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să îmi rezerv cazarea în Africa prin momondo?

momondo te ajută să economisești timp și bani prin căutări rapide de Africa și alte tipuri de cazare în hoteluri. Noi căutăm oferte la cazări disponibile în repertoriul a numeroase website-uri independente și renumite, așa că tot ce îți rămâne ție de făcut este să ne spui unde vrei să te cazezi.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc cazarea perfectă în Africa?

După ce îți afișăm toate opțiunile de cazare în Africa, te ajutăm să găsești locul perfect pentru tine, filtrând rezultatele. Dacă te interesează cazări care oferă mic dejun gratuit, ai un filtru special pentru asta. Dacă ai nevoie de internet sau de anulare gratuită, printre altele, trebuie doar să selectezi filtrul potrivit.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Africa

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.