Rezervă zboruri cu Malindo Air

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Vi 27/5
Vi 3/6

Câteva informații despre Malindo Air

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Malindo Air

Cea mai ieftină rută

14 €

Cea mai populară rută

KUL - SIN

Cel mai Scurt Zbor

1h 00m

Cel mai lung zbor

6h 50m
Cea mai ieftină rută Malindo Air este cea din Penang Intl în Kuala Lumpur Subang, la 14 €
Zborul din Kuala Lumpur Intl în Singapore Aeroportul Internațional Changi este, momentan, cea mai populară rută Malindo Air
Cea mai rapidă rută de zbor Malindo Air este de 1h 00m, din Penang (PEN) în Kuala Lumpur (SZB)
Cea mai lungă rută a unui zbor Malindo Air este de 6h 50m din Kota Bharu (KBR) în Langkawi (LGK)

Evaluări Malindo Air

7,2
BunBazat pe de evaluări oferite de 148 oaspeți verificați
7,5Confort
6,8Mâncare
7,5Echipaj
6,8Divertisment
7,3Îmbarcare
7,4Evaluare Generală

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Malindo Air

Nu, Malindo Air nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Kathmandu Tribhuvan. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Air Arabia Abu Dhabi, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Malindo Air sunt Kuala Lumpur Intl, Kuala Lumpur Subang și Dempasar Bali Ngurah Rai. Ar trebui să poți găsi zboruri Malindo Air cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Malindo Air cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Malindo Air care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Malindo Air la +603 7841 5388 sau le poți vizita website-ul la malindoair.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Malindo Air a fost cel cu plecare din Kuala Lumpur Intl - Langkawi. Această rută are un preț de 29 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 14 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Malindo Air este zborul din Penang Intl - Kuala Lumpur Subang.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Malindo Air are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 56x36x23 cm, cele la cală, în 158 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 40x30x20 cm.


Starea zborurilor Malindo Air

Pentru a verifica starea unui zbor Malindo Air, caută-l în funcție de rută sau număr
Du 5/22

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de Malindo Air.