Găsește cele mai ieftine zboruri către Bangkok

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 1/8
Du 8/8

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Bangkok

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Bangkok, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Aeroportul Bangkok Suvarnabhumi

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Bangkok

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Aeroportul Bangkok Suvarnabhumi (BKK)

De obicei, zborurile către Bangkok din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Bangkok Suvarnabhumi, cu un preț mediu de 2.489 lei

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE BANGKOK DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂmaiCu 26% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Bangkok costă în medie doar 1.838 lei în mai
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE BANGKOK DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂAugustCu 20% mai scumpÎn August, un zbor către Bangkok din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 2.996 lei
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE BANGKOK DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂnoiembrie580% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Bangkok din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în noiembrie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Bangkok?

Pe tot parcursul anului temperaturile sunt foarte bune pentru plimbări, dar precipitațiile sunt un alt lucru care îți poate influența vacanța. Prin urmare, îți recomandăm să eviți lunile de vară, când plouă destul de mult. În tot restul anului, din octombrie până în aprilie șansele să te bucuri de vremea ideală pentru plimbare sunt mari.

 • Care este cel mai ieftin zbor către Bangkok?

  În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Bangkok, cu 136 lei/persoană (care este cu 95% mai ieftin decât prețul mediu către Bangkok). Pentru a găsi cel mai mic preț, din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

 • Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Bangkok?

  În general, mai este cea mai ieftină lună pentru a zbura din România în Bangkok. Aceasta fiind perioada de „extra-sezon”, te poți aștepta la prețuri de aproximativ 2.367 lei. Dacă nu poți călători în timpul lunii mai, atunci rezervă zboruri în Bangkok din România pentru luna noiembrie. Zborurile către Bangkok în noiembrie, deși nu sunt la fel de ieftine ca cele din mai, au totuși un preț mediu de 2.467 lei.

 • Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Bangkok?

  Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul în Bangkok este cu 60 zile în avans, când prețurile costă în jur de 2.766 lei. Ține minte că poți găsi zboruri ieftine către Bangkok și în afara acestui interval. De fapt, utilizatorii momondo au găsit recent zboruri din România în Bangkok, la 2.634 lei.

 • Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Bangkok?

  Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Bangkok este o zi de luni, când pot fi găsite bilete la numai 2.484 lei. Asigură-te că nu îți rezervi plecarea într-o zi de joi, deoarece prețurile tind să fie mai scumpe decât de obicei. Conform datelor noastre, prețul mediu al biletului de avion către Bangkok, într-o zi de joi, este de 2.756 lei.

 • Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Bangkok?

  Conform datelor noastre, cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Bangkok este seara. Utilizatorii momondo au găsit zboruri cu plecare din România în Bangkok seara la numai 2.523 lei. Ia în calcul faptul că aceste prețuri pot fluctua în funcție de compania aeriană pe care o alegi și de perioada anului în care călătorești. Zborurile către Bangkok sunt mai scumpe după-amiaza, cu un preț mediu al biletului de 2.829 lei. Plecările după-amiaza se suprapun celor mai aglomerate ore ale zilei, ceea ce explică prețurile ridicate.

 • Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Bangkok?

  În funcție de luna și de aeroportul de plecare, cei care zboară în Bangkok ar putea găsi prețuri mai bune pentru Aeroportul Bangkok Suvarnabhumi (la 25 km de centrul orașului Bangkok), Aeroportul Rayong Utapao Rayong Pattaya (la 130 km de centrul orașului Bangkok), pentru Aeroportul Hua Hin (la 140 km de centrul orașului Bangkok).

 • Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Bangkok?

  Poți găsi oferte către Aeroportul Bangkok Don Mueang Intl, cu un preț mediu de 1.734 lei/persoană. Să ai, totuși, în vedere că prețul poate fluctua în funcție de aeroportul tău de plecare. Pentru a economisi bani, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Bangkok

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Bangkok
Singapore Airlines
29 dec.
OTP09:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
24h 35m
2 de escale
BKK10:00Bangkok Suvarnabhumi
9 ian.
BKK07:15Bangkok Suvarnabhumi
30h 30m
2 de escale
OTP13:45Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2.634 lei
Caută similare
SWISS
22 oct.
OTP12:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
18h 20m
1 escală
BKK06:20Bangkok Suvarnabhumi
10 nov.
BKK08:05Bangkok Suvarnabhumi
31h 10m
1 escală
OTP15:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2.855 lei
Caută similare
Turkish Airlines
28 oct.
OTP17:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
18h 50m
2 de escale
BKK12:40Bangkok Suvarnabhumi
13 dec.
BKK04:20Bangkok Suvarnabhumi
15h 50m
1 escală
OTP20:10Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2.892 lei
Caută similare
Companii aeriene multiple
9 nov.
OTP01:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
27h 50m
1 escală
BKK05:05Bangkok Suvarnabhumi
16 nov.
BKK08:05Bangkok Suvarnabhumi
31h 10m
1 escală
OTP15:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2.909 lei
Caută similare
KLM
26 aug.
OTP14:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
15h 15m
1 escală
BKK05:30Bangkok Suvarnabhumi
6 sept.
BKK19:30Bangkok Suvarnabhumi
29h 10m
1 escală
OTP00:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2.913 lei
Caută similare
Austrian Airlines
28 oct.
OTP02:00Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
21h 45m
1 escală
BKK23:45Bangkok Suvarnabhumi
13 dec.
BKK18:55Bangkok Suvarnabhumi
28h 55m
1 escală
OTP23:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
2.959 lei
Caută similare

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Bangkok

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Bangkok, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Qatar Airways
Qatar Airways
10 sept.
OTP14:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
14h 35m
1 escală
BKK05:15Bangkok Suvarnabhumi
1.984 lei
Caută similare
Companii aeriene multiple
9 sept.
OTP20:30Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
32h 40m
1 escală
BKK05:10Bangkok Suvarnabhumi
1.988 lei
Caută similare
Companii aeriene multiple
10 sept.
OTP04:35Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
18h 30m
2 de escale
BKK23:05Bangkok Suvarnabhumi
2.338 lei
Caută similare

Aeroporturi în apropiere de Bangkok

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Bangkok, împreună cu distanța față de centrul orașului

Orașul Bangkok este deservit de două aeroporturi principale. Aeroportul Suvarnabhumi (BKK) este de obicei aeroportul frecventat de companiile de linie, pe când aeroportul Don Mueang (DMK) este aeroportul pe care zboară cele mai multe companii low-cost.


Rute populare către Bangkok

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Bangkok, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Bangkok
Cel mai scurt timp de zbor18h 50m
Cel mai ieftin2.634 lei
Zboruri din Cluj-Napoca către Bangkok
Cel mai scurt timp de zbor24h 20m
Cel mai ieftin3.522 lei

Cum poți ajunge de la aeroport către centrul orașului?

Cea mai rapidă variantă pentru a ajunge în centrul orașului este folosirea autostrăzii suspendate, deci folosirea unui taxi sau a unei mașini închiriate. Dacă vrei să alegi o opțiune mai ieftină, atunci poți folosi autobuzele express, trenul sau autobuzele locale (cele mai ieftine). Dintre acestea, trenul este cel mai rapid, deși puțin mai scump decât autobuzul local.


Cum poți intra în Thailanda?

Cetățenii români au nevoie de viză pentru șederea în Thailanda

Dacă ești cetățean român, trebuie să știi că pentru a intra în Thailanda ai nevoie de viză, obținută fie înainte de a vizita țara (de regulă o viză obținută de la Ambasada Thailandei) sau de o viză primită la aeroport (visa-on-arrival).

Viza la sosire (Visa-on-Arrival) este valabilă pentru șederi de maximum 15 zile și se poate obține de pe principalele aeroporturi de sosire în Thailanda, inclusiv în Bangkok.


Începe să-ți planifici călătoria în Bangkok


Obiective Turistice în Bangkok, Thailanda

Sunt foarte multe locuri de vizitat în Bangkok, de aceea îți recomandăm să îți planifici cea mai lungă vacanță posibilă, pentru că nu te vei plictisi aici.

Nu rata templele din Bangkok

Dintre obiectivele pe care nu trebuie să le ratezi fac parte Templele lui Buddha (Wat Pho, Wat Phra Kaew), Marele Palat din Bangkok (The Upper Terrace te va face să simți într-adevăr atmosfera locală), sau locul de rugăciune Phra Tinang Chakri Maha Prasat.

Wat Arun este un alt templu foarte interesant, iar Phra Sumen Fort este un obiectiv turistic aflat lângă un parc foarte frumos. Suan Somdet Ya este un parc memorial în cinstea mamei prințului și este o adevărată oază de relaxare, cu grădini superbe.

Dacă vrei să cunoști puțin din arta locală îți recomandăm să nu ratezi Casa lui Jim Thompson sau Muzeul de Artă Contemporană.

Încearcă street-food-ul

Dacă te vei plimba pe străzile centrale vei găsi multe piețe și restaurante iar dacă nu duci lipsă de curaj îți recomandăm să încerci mâncarea gătită chiar lângă tine, pe stradă. Desigur, nu poți pleca fără să încerci renumitul masaj thailandez.