Găsește cele mai ieftine zboruri către Phuket City

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 29/5
Du 5/6

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile în Phuket City

Rezumat al prețurilor pentru zborurile în Phuket City, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

233 €

Cel mai bun preț dus-întors

413 €

Cel mai rapid zbor

16h 00m

Operat de

3 companii aeriene
Cel mai ieftin zbor doar dus în Phuket City din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 233 € (Bucureşti Aeroportul Henri Coandă - Phuket City).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Phuket City din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 413 € (Bucureşti Aeroportul Henri Coandă - Phuket City).
Cel mai rapid zbor din România în Phuket City durează 16h 00m (Bucureşti Aeroportul Henri Coandă to Phuket City).
Zborurile în Phuket City sunt operate de 3 companii aeriene, printre care Singapore Airlines, Turkish Airlines și Qatar Airways.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Phuket City

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Phuket City, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Phuket City

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Phuket City

Bucureşti Aeroportul Henri Coandă (OTP) către Phuket City (HKT)

De obicei, zborurile către Phuket City din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Phuket City, cu un preț mediu de 566 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PHUKET CITY DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂnoiembrieCu 9% mai ieftinZborurile din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă către Phuket City costă în medie doar 516 € în noiembrie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PHUKET CITY DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂaprilieCu 9% mai scumpÎn aprilie, un zbor către Phuket City din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă costă aproximativ 617 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE PHUKET CITY DIN BUCUREŞTI AEROPORTUL HENRI COANDĂnoiembrie751% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Phuket City din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în noiembrie mai des decât în orice altă lună

Care este cel mai bun moment pentru a zbura către Phuket City?

Cea mai întinsă și cunoscută insulă a Thailandei, Phuket, reprezintă capul de listă al destinațiilor frumoasei țări din sud-estul Asiei, aceasta furnizând o treime din vizitatorii Thailandei.

Insula se află în Marea Andaman iar printr-o traducere simplă urmează să vizitați Stânca Dragonului.

Perioada optimă pentru a vizita “Perla Sudului” este între lunile noiembrie și martie, atunci când temperatură medie este de 30°C, umiditatea redusă, ploi rare și cer senin.

În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Phuket City, cu 39 €/persoană (care este cu 97% mai ieftin decât prețul mediu către Phuket City). Pentru a găsi cel mai mic preț, din zona ta, folosește funcționalitatea momondo Ghid pentru prețul acestei rute.

Luna noiembrie este, în medie, cea mai ieftină pentru a zbura în Phuket City din România, majoritatea prețurilor fiind de doar 526 €. Dacă nu vrei să vizitezi Phuket City în noiembrie, atunci at trebui să aștepți până în luna septembrie pentru a zbura din România; și atunci, prețurile biletelor de avion sunt ieftine, având un preț mediu de 537 €.

Pentru mjoritatea călătorilor, rezervarea biletelor cu 60 zile înainte de data de plecare este cea mai bună variantă pentru a găsi prețuri ieftine către Phuket City. În acest interval de timp, prețurile la zboruri costă în jur de 574 €. Ține minte că poți găsi zboruri ieftine către Phuket City și în afara acestui interval. De fapt, utilizatorii momondo au găsit recent zboruri din România în Phuket City, la 413 €.

Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Phuket City este o zi de luni, când pot fi găsite bilete la numai 598 €. Pe de altă parte, pentru că este convenabil deopotrivă pentru călătorii de afaceri, cât și pentru cei care pleacă în vacanță, Vineri este cea mai ieftină zi pentru a zbura din România. Drept urmare, prețurile tind să fie în jur de 656 €.

Cele mai recente date ale noastre arată că cel mai bun moment al zilei pentru a zbura în Phuket City este seara. Zborurile din România în Phuket City în acest moment al zilei pot fi de numai 591 €. Încearcă să nu rezervi zborurile dimineața pentru că au un preț de aproximativ 655 €. Bineînțeles, acest preț poate varia în funcție de perioada anului și de aeroportul de destinație.

Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Phuket City. Dacă plănuiești un zbor în Phuket City, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Krabi (la 70 km de centrul orașului Phuket City) sau Aeroportul Trang (la 141 km de centrul orașului Phuket City).

Cu un preț mediu de 712 € de persoană, Aeroportul Krabi este cel mai ieftin aeroport de aterizare pentru o călătorie în Phuket City. Acest preț fluctuează, desigur, în funcție de locul din care zbori. Funcționalitatea Ghid pentru prețul acestei rute de la momondo îi ajută pe utilizatori să găsească cele mai mici prețuri.Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Phuket City

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Phuket City
Companii aeriene multiple
30 oct.
OTP12:25Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
18h 15m
1 escală
HKT06:40Phuket City
7 nov.
HKT17:45Phuket City
18h 10m
1 escală
OTP11:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Companii aeriene multiple
31 oct.
OTP06:10Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
24h 30m
1 escală
HKT06:40Phuket City
8 nov.
HKT17:45Phuket City
18h 10m
1 escală
OTP11:55Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Turkish Airlines
14 nov.
OTP05:10Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
24h 30m
1 escală
HKT05:40Phuket City
21 nov.
HKT17:45Phuket City
15h 05m
1 escală
OTP08:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Qatar Airways
30 oct.
OTP07:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
13h 40m
1 escală
HKT21:30Phuket City
6 nov.
HKT20:00Phuket City
16h 50m
1 escală
OTP12:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Qatar Airways
31 oct.
OTP07:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
19h 10m
1 escală
HKT03:00Phuket City
7 nov.
HKT20:00Phuket City
16h 50m
1 escală
OTP12:50Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
Qatar Airways
20 sept.
OTP13:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
16h 00m
1 escală
HKT05:15Phuket City
25 sept.
HKT17:05Phuket City
20h 10m
1 escală
OTP13:15Bucureşti Aeroportul Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Phuket City

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Phuket City, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Qatar Airways
Companii aeriene multiple
17 iun.
OTP17:05Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
57h 00m
3 de escale
HKT02:05Phuket City
Companii aeriene multiple
20 iul.
OTP10:40Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
48h 30m
2 de escale
HKT11:10Phuket City
Companii aeriene multiple
28 iun.
OTP11:05Bucureşti Aeroportul Henri Coandă
36h 05m
2 de escale
HKT23:10Phuket City

Care companie aeriană zboară către Phuket City?

Iată o selecție a celor mai populare și mai ieftine companii aeriene pentru zborurile tale către Phuket City

Ce companii aeriene zboară în Phuket City?

Pentru zboruri din România în Phuket City, majoritatea utilizatorilor momondo aleg companii aeriene populare, precum Turkish Airlines, Qatar Airways, Emirates sau Singapore Airlines. În funcție de aeroportul din care ai nevoie să pleci, ai putea avea și alte alternative de companii aeriene.

Zboruri Emirates în Phuket City

Emirates operează în jur de 26 zboruri săptămânale în Phuket City. Punctul de plecare cel mai frecvent pentru aceste zboruri a fost Bangkok Suvarnabhumi, cea mai bună ofertă Emirates dus-întors fiind 502 € (Bucureşti Aeroportul Henri Coandă - Phuket City). Utilizatorii au oferit companiei Emirates o notă de 8,6/10 în peste 118 evaluări pe momondo.

Zboruri Singapore Airlines în Phuket City

Ofertele pentru zborurile Singapore Airlines în Phuket City încep de la 487 €, acesta fiind cel mai bun preț găsit recent pe momondo (se referă la o călătorie dus-întors cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă). În timpul unei săptămâni obișnuite, prețurile zborurilor Singapore Airlines sunt mai ridicate, dar variază în funcție de aeroportul de plecare. Singapore Aeroportul Internațional Changi este cel mai popular aeroport de plecare pentru rutele Singapore Airlines cu destinația Phuket City, ceea ce înseamnă că oferă și cele mai multe opțiuni. Compania Singapore Airlines este punctată cu nota 8,3/10 în 51 de evaluări.


Aeroporturi în apropiere de Phuket City

Mai jos poți vedea toate aeroporturile din Phuket City, împreună cu distanța față de centrul orașului

O modalitate unică, însă deja uzuală pentru locuitorii din provincie o reprezintă taxiurile motocicletă pentru că sunt rapide și economice.

Prețurile se negociază, însă pentru a ajunge pe plaje veți plăti între 100 și 200 de baht (11,91 – 23,81 RON).

Taxiurile sunt de asemenea disponibile, precum și autobuzele locale.


Rute populare către Phuket City

Cele mai frecvente căutări de zboruri către Phuket City, împreună cu cele mai mici prețuri și cele mai scurte durate de zbor
Zboruri din Bucureşti către Phuket City
Cel mai scurt timp de zbor16h 00m
Cel mai ieftin427 €
Zboruri din Cluj-Napoca către Phuket City
Cel mai scurt timp de zbor13h 20m
Cel mai ieftin559 €

Începe să-ți planifici călătoria în Phuket City


Cele mai bune lucruri de făcut și văzut în Phuket City

Deși în bagaj aveți kit-ul pentru plajă, iar gândul în aceeași direcție, trebuie să știți că în zonă sunt numeroase obiective turistice ce nu trebuie ratate.

Parcul Fantasea adăpostește numeroase zone tematice, inspirate din cultura țării. Veți avea parte de o lecție specială de istorie.

Lecția continuă la Altarul Luminii, ascuns printre clădiri, construit în 1889, cu nuanțe de roșu aprins fiind înconjurat de o asociere minunată de parfumuri naturale.

În centrul orașului, mai exact pe străzile Krabi, Dibuk și Thang veți găsi case decorate în stil arhitectural sino-portughez, reflectând perioada secolului XVI.

Pe drumul spre Hat Nai Han, la poalele dealului, se află punctul de observare al orașului. Priveliștile sunt grozave iar printre acestea sunt vizate și plajele mult căutate.


Zboruri către alte orașe din Thailanda

Ți-ai pierdut interesul pentru Phuket City? Aruncă o privire peste zborurile către alte orașe din Thailanda

De ce să folosești momondo?

Atunci când ți se afișează o mulțime de opțiuni din partea unor companii și agenții de renume, poți găsi cu ușurință zborul potrivit în Phuket City. Poți filtra apoi aceste opțiuni pentru a-l alege pe ce mai bun și asta este exact ceea ce face momondo. Te ajutăm să găsești, repede și ușor, zboruri în Phuket City, economisind timp și bani.

Da, momondo îți permite să selectezi zboruri în Phuket City care să aibă această politică.

După realizarea unei căutări în formularul dedicat, momondo îți oferă sfaturi utile pentru zborul care te interesează, cum ar fi zilele și orele cele mai ieftine, precum și filtre care să te ajute să faci o alegere informată. Îți punem, practic, la dispoziție tot ce ai nevoie ca să rezervi cel mai bun zbor în Phuket City.

Dacă pentru moment nu ești pregătit să rezervi un zbor în Phuket City, folosește-te de informația noastră de mai sus pentru a citi sfaturi și pentru a configura o alertă de preț; în felul acesta, momondo va urmări prețurile zborurilor în Phuket City și te va anunța când se schimbă.


Iată de ce călătorii aleg momondo
Călătorii flexibile
momondo îți înțelege nevoia de flexibilitate și de aceea îți punem la dispoziție un filtru special pentru zborurile care nu percep taxe de modificare.
Sfaturi de la experți
Informații bazate pe date și redactate pentru a te ajuta să găsești cel mai bun zbor (de la cel mai ieftin moment de zbor al zilei la intervalul cu care să rezervi în avans).
Alerte de preț
Urmărește prețul rutei de zbor preferate și primește alerte atunci când apar modificări.