Rezervă zboruri cu Icelandair

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Sâ 28/5
Sâ 4/6

Câteva informații despre Icelandair

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Icelandair

Cea mai ieftină rută

40 €

Cea mai populară rută

KEF - LHR

Cel mai Scurt Zbor

0h 40m

Cel mai lung zbor

3h 15m
Cea mai ieftină rută Icelandair este cea din Akureyri în Reykjavik Domestic, la 40 €
Zborul din Reykjavik Keflavik Intl în Londra Heathrow este, momentan, cea mai populară rută Icelandair
Cea mai rapidă rută de zbor Icelandair este de 0h 40m, din Isafjordur (IFJ) în Reykjavik (RKV)
Cea mai lungă rută a unui zbor Icelandair este de 3h 15m din Reykjavik (KEF) în Bruxelles (BRU)

Evaluări Icelandair

7,3
BunBazat pe de evaluări oferite de 9.438 oaspeți verificați
7,3Confort
7,2Îmbarcare
8,0Echipaj
6,2Mâncare
7,4Evaluare Generală
7,6Divertisment

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Icelandair

Nu, Icelandair nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Atena Internaţional. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Aegean Airlines, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Icelandair sunt Copenhaga, Reykjavik Keflavik Intl și Londra Heathrow. Ar trebui să poți găsi zboruri Icelandair cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Icelandair cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Icelandair care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Icelandair la +1 800 223 5500 sau le poți vizita website-ul la icelandair.com.

Cel mai ieftin zbor național dus-întors pe care l-am găsit cu Icelandair a fost cel cu plecare din Reykjavik Domestic - Akureyri. Această rută are un preț de 101 € pe bilet și 0 escale. Pentru doar 40 € pe bilet și 0 escale, cel mai ieftin bilet doar-dus cu Icelandair este zborul din Akureyri - Reykjavik Domestic.

Zborul din Londra Gatwick - Reykjavik Keflavik Intl, la 156 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de Icelandair. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu Icelandair pleacă din Reykjavik Keflavik Intl - Londra Gatwick (0 escale) și costă 156 €.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că Icelandair are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 55x40x20 cm, cele la cală, în 158 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 40x30x15 cm.


Starea zborurilor Icelandair

Pentru a verifica starea unui zbor Icelandair, caută-l în funcție de rută sau număr
Ma 5/24

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de Icelandair.