Mașini de închiriat Thrifty în Abu Dhabi

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Thrifty în Abu Dhabi

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Abu Dhabi în Thrifty

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Thrifty din Abu Dhabi, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
13 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

5,6

Evaluare Generală

5,6

Preluare/Returnare

5,2

Valoare

6,8

Informații despre mașini de închiriat cu Thrifty în Abu Dhabi

Toate sucursalele de închirieri auto Thrifty din Abu Dhabi iau măsuri în plus pentru a garanta siguranța clienților în timpul pandemiei de COVID-19. Măsurile de sănătate și siguranță suplimentare includ metodele de curățire în profunzime ale mașinilor și a zonelor de închiriere propriu-zise, precum și următoarele politici:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

Nu, Thrifty nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Abu Dhabi Bateen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Da, Thrifty oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Abu Dhabi. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Thrifty, la una din sucursalele lor din Abu Dhabi. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

În iunie, utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Thrifty în Abu Dhabi au preferat o/un SUV. Dacă te interesează să rezervi un astfel de vehicul în această lună, așteaptă-te la un preț mediu de 91 €/zi și la unul minim de 82 €/zi. Ține minte că prețurile pot fluctua în funcție de timpul cu care rezervi în avans și de modelul de mașină pe care îl alegi.

Thrifty are în Abu Dhabi 13 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Abu Dhabi Ap. 63% dintre cei care au închiriat o mașină de la Thrifty în Abu Dhabi în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de la Thrifty în alte orașe din Emiratele Arabe Unite


Mașini de închiriat de la alte agenții din Abu Dhabi

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Thrifty? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Abu Dhabi