Descoperă zboruri ieftine către Abu Dhabi de la 40 €.

1 adult
De unde?
În?
Sâ 2/12
Sâ 9/12

Oferte din partea a peste 900 de site-uri de călătorii.

Despre zborurile către Abu Dhabi

Rezumat al prețurilor pentru zborurile către Abu Dhabi, durata și companiile aeriene

Cel mai bun preț doar dus

40 €

Cel mai bun preț dus-întors

103 €

Cel mai rapid zbor

5h 05m

Operat de

O companie aeriană
Cel mai ieftin zbor doar dus în Abu Dhabi din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 40 € (Bucureşti Henri Coandă - Abu Dhabi Intl).
Cel mai ieftin zbor dus-întors în Abu Dhabi din România pe care l-am găsit în ultimele 72 de ore este 103 € (Bucureşti Henri Coandă - Abu Dhabi Intl).
Cel mai rapid zbor din România în Abu Dhabi durează 5h 05m (Bucureşti Henri Coandă to Abu Dhabi Intl).
Zborurile în Abu Dhabi sunt operate de o companie aeriană, printre care Wizz Air Malta.

Informații despre tendințe și zboruri către Abu Dhabi

Vezi informații despre zborul către Abu Dhabi pentru a-ți crea cel mai bun plan de călătorie.

Care este cea mai ieftină lună pentru a zbura în Abu Dhabi?

În general, mai este cea mai ieftină lună pentru a zbura din România în Abu Dhabi. Aceasta fiind perioada de „extra-sezon”, te poți aștepta la prețuri de aproximativ 181 €. Luna iulie este o altă opțiune grozavă pentru a călători în Abu Dhabi, având prețuri medii de 183 € la zborurile cu plecare din România.

Care este cel mai ieftin zbor către Abu Dhabi?

În ultimele două săptămâni utilizatorii au rezervat oferte către Abu Dhabi, cu 71 €/persoană (care este cu 88% mai ieftin decât prețul mediu către Abu Dhabi). Pentru a găsi cel mai mic preț către Abu Dhabi din zona ta, folosește Instrumentul de stabilire al prețului de la aeroport momondo.
Vezi prețurile pentru:

Care este cea mai ieftină zi pentru a zbura în Abu Dhabi?

Cea mai ieftină zi pentru a zbura din România în Abu Dhabi este o zi de joi, când pot fi găsite bilete la numai 156 €. Zborurile din România în Abu Dhabi într-o zi de sâmbătă will vor fi, de obicei, mai scumpe - în jur de 283 €. Să ai în vedere faptul că prețurile pentru ambele zile pot fluctua în funcție de sezon și de cerere.

Care este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura în Abu Dhabi?

Cu prețuri la biletele de avion de numai 159 €, la prânz este cel mai ieftin moment al zilei pentru a zbura din România în Abu Dhabi. Zborul în Abu Dhabi la prânz este ideal datorită orelor puțin aglomerate de călătorie. Încearcă să nu rezervi zborurile după-amiaza pentru că au un preț de aproximativ 412 €. Bineînțeles, acest preț poate varia în funcție de perioada anului și de aeroportul de destinație.

Cât timp durează zborul către Abu Dhabi?

Durata medie de zbor din România în Abu Dhabi depinde de aeroporturile de plecare și de sosire. Zborul de pe Bucureşti Henri Coandă pe Dubai durează, în medie 4h 50m, în vreme ce cel de pe Cluj-Napoca Internațional Avram Iancu Cluj pe Dubai durează 7h 10m. Dubai este cel mai popular aeroport din Abu Dhabi.

Cu cât timp înainte ar trebui să-mi rezerv zborul către Abu Dhabi?

Cel mai bun moment pentru a-ți rezerva zborul din România în România este cu 40 zile înainte, atunci când prețurile costă, aproximativ, 221 €. Totuși, în ultimele 72 de ore, oamenii au găsit zboruri din România la prețuri de doar 112 €.

Cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Abu Dhabi

Găsește cele mai ieftine zboruri către aeroporturile din Abu Dhabi, plecând din orașul sau aeroportul care îți este cel mai aproape
Aeroportul Bucureşti Henri Coandă
Abu Dhabi

CEL MAI IEFTIN TRASEU DIN Bucureşti CĂTRE Abu Dhabi

Aeroportul Bucureşti Henri Coandă (OTP) către Abu Dhabi (AUH)

De obicei, zborurile către Abu Dhabi din Bucureşti sunt mai ieftine atunci când zbori din Bucureşti Henri Coandă către Abu Dhabi Intl, cu un preț mediu de 154 €

CEA MAI IEFTINĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ABU DHABI DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂoctombrieCu 36% mai ieftinZborurile din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă către Abu Dhabi costă în medie doar 100 € în octombrie
CEA MAI SCUMPĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ABU DHABI DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂfebruarieCu 23% mai scumpÎn februarie, un zbor către Abu Dhabi din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă costă aproximativ 191 €
CEA MAI POPULARĂ LUNĂ PENTRU A ZBURA CĂTRE ABU DHABI DIN AEROPORTUL BUCUREŞTI HENRI COANDĂmai782% mai vizitatUtilizatorii momondo caută zboruri către Abu Dhabi din Aeroportul Bucureşti Henri Coandă în mai mai des decât în orice altă lună

Întrebări frecvente despre zborul către Abu Dhabi

Există și alte opțiuni de aeroporturi în apropiere de Abu Dhabi?

Este cât se poate de posibil să găsești un aeroport de destinație alternativ și, posibil, mai ieftin în apropiere de Abu Dhabi. Dacă plănuiești un zbor în Abu Dhabi, ia în considerare să rezervi biletele de avion către Aeroportul Abu Dhabi Intl (la 28 km de centrul orașului Abu Dhabi), Aeroportul Dubai Al Maktoum Intl (la 93 km de centrul orașului Abu Dhabi), Aeroportul Al Ain (la 127 km de centrul orașului Abu Dhabi), Aeroportul Dubai (la 133 km de centrul orașului Abu Dhabi) sau Aeroportul Sharjah (la 150 km de centrul orașului Abu Dhabi).

Există o alternativă mai ieftină pentru zborul în Abu Dhabi?

Prețurile variază în funcție de destinația de plecare a călătorilor, însă, în medie, cel mai ieftin aeroport pentru a zbura în Abu Dhabi este Aeroportul Abu Dhabi Intl (cu o medie a prețului de 425 €/persoană). De cele mai multe ori, utilizatorii găsesc cele mai bune prețuri atunci când folosesc Instrumentul de stabilire a prețului de la aeroport.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru zboruri în Aeroportul Abu Dhabi Intl?

Prețurile pentru zboruri în Aeroportul Abu Dhabi Intl sunt permanent aduse la zi.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru zboruri în Aeroportul Abu Dhabi Intl?

Numărul de operatori disponibili pentru zboruri în Aeroportul Abu Dhabi Intl este de 7 (de la noiembrie 2023).

Care este vârsta minimă necesară pentru a zbura în Aeroportul Abu Dhabi Intl?

Vârsta minimă la care un copil poate călători singur este de cinci ani, dar companiile aeriene care oferă acest serviciu pentru minorii neînsoțiți (UNMR) au propriile restricții de vârstă, precum reguli privind durata și orele de zbor sau escalele. Îți recomandăm să verifici informația cu compania aeriana de la care rezervi zborul în Aeroportul Abu Dhabi Intl.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a zbura în Aeroportul Abu Dhabi Intl?

Documentele de călătorie obligatorii și asigurarea de sănătate pentru călătoria în Aeroportul Abu Dhabi Intl pot varia în funcție de planurile de călătorie și de circumstanțele fiecăruia. În general, ar trebui să ai cu tine mai multe acte de identitate, precum buletinul sau carnetul de conducere, împreună cu pașaportul cu o valabilitate de cel puțin șase luni de la data sosirii. Îți recomandăm să te consulți cu compania aeriană sau cu o instituție terță precum IATA


Oferte găsite pe momondo pentru zborurile către Abu Dhabi

Vezi care sunt unele dintre cele mai bune prețuri găsite recent de utilizatorii momondo pentru zborurile din România în Abu Dhabi
Wizz Air Malta
9 dec.
OTP14:05Bucureşti Henri Coandă
5h 05m
AUH21:10Abu Dhabi Intl
13 dec.
AUH21:45Abu Dhabi Intl
5h 35m
OTP01:20Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
9 dec.
OTP14:05Bucureşti Henri Coandă
5h 05m
AUH21:10Abu Dhabi Intl
13 dec.
AUH21:45Abu Dhabi Intl
5h 35m
OTP01:20Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
9 dec.
OTP14:05Bucureşti Henri Coandă
5h 05m
AUH21:10Abu Dhabi Intl
20 dec.
AUH21:45Abu Dhabi Intl
5h 35m
OTP01:20Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
10 dec.
OTP14:05Bucureşti Henri Coandă
5h 05m
AUH21:10Abu Dhabi Intl
30 ian.
AUH06:10Abu Dhabi Intl
32h 40m
2 escale
OTP12:50Bucureşti Henri Coandă
Mai multe companii aeriene
9 dec.
OTP14:05Bucureşti Henri Coandă
5h 05m
AUH21:10Abu Dhabi Intl
13 dec.
AUH16:10Abu Dhabi Intl
29h 15m
1 escală
OTP19:25Bucureşti Henri Coandă
Wizz Air Malta
9 ian.
OTP14:05Bucureşti Henri Coandă
5h 05m
AUH21:10Abu Dhabi Intl
17 ian.
AUH21:45Abu Dhabi Intl
5h 35m
OTP01:20Bucureşti Henri Coandă

Găsește cele mai ieftine zboruri doar dus în Abu Dhabi

Dacă te interesează zborurile doar dus din România în Abu Dhabi, vezi mai jos câteva dintre oferte noastre oferită de Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
12 dec.
OTP14:05Bucureşti Henri Coandă
5h 05m
AUH21:10Abu Dhabi Intl
Wizz Air Malta
5 mar.
OTP14:05Bucureşti Henri Coandă
5h 05m
AUH21:10Abu Dhabi Intl
Wizz Air Malta
6 dec.
OTP14:05Bucureşti Henri Coandă
5h 05m
AUH21:10Abu Dhabi Intl

De ce să folosești momondo?

De ce ar trebui să folosesc momondo pentru a găsi o ofertă de zbor în Abu Dhabi?

momondo reunește toate opțiunile de zboruri într-un singur loc și te ajută să le filtrezi pentru a-l găsi pe cel cu direcția Abu Dhabi care ți se potrivește cel mai bine. momondo te ajută să economisești timp și bani în călătoria ta.

Pot să găsesc pe momondo zboruri în Abu Dhabi cu rezervare flexibilă?

Da, toate zborurile în Abu Dhabi de pe momondo pot fi comparate și filtrate în funcție de diverse politici, inclusiv politici referitoare la flexibilitatea rezervării.

Cum mă poate ajuta momondo să găsesc zboruri în Abu Dhabi?

momondo pune la dispoziție filtre cu care să poți găsi zborul potrivit. Alege orele de zbor care te interesează, aeroporturile și chiar metoda de plată pe care o preferi. Îți oferim numeroase opțiuni care să te ajute să rezervi zborul perfect în Abu Dhabi.

Nu sunt pregătit să rezerv un zbor în Abu Dhabi chiar acum. Poate momondo să mă anunțe dacă se schimbă prețul?

Dacă, pur și simplu, cauți eventuale zboruri în Abu Dhabi, momondo îți oferă o funcționalitate foarte utilă pentru a urmări prețurile biletelor de avion, anunțându-te când modifică: alertele de preț.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Abu Dhabi

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.