Mașini de închiriat Star Car în Köln

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Star Car în Köln

Köln, Germania
29 sept — 6 oct
Returnare în același loc
Köln, Germania
Vi 29/9
Amiază
Vi 6/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Köln în Star Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Star Car din Köln, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Star Car

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Star Car în Köln

Are Star Car o sucursală în Aeroportul Köln-Bonn?

Nu, Star Car nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Köln-Bonn. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Köln?

Prețurile pentru mașini în Köln au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Köln?

135 de operatori pentru mașini în Köln există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Köln?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Köln. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Köln?

Atunci când închiriezi o mașină în Köln, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. Un permis de conducere internațional este necesar dacă permisul de conducere este într-o limbă diferită de cea a țării de închiriere și poate fi necesar pentru a evita riscul unor potențiale amenzi. În cazul în care închiriezi în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Köln

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.