Mașini de închiriat National în Cabo San Lucas

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu National în Cabo San Lucas

Cabo San Lucas, BS, Mexic
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Cabo San Lucas, BS, Mexic
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Cabo San Lucas în National

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto National din Cabo San Lucas, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
8 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

5,4

Confort

5,2

Evaluare Generală

3,7

Preluare/Returnare

3,2

Valoare

3,9

Informații despre mașini de închiriat cu National în Cabo San Lucas

Sucursalele agenției de închirieri auto National din Cabo San Lucas aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care National își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Cabo San Lucas:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, îți poți anula rezervarea auto cu National, din Cabo San Lucas, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția National. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Av Lazaro Cardenas Edif Posada este cea mai populară sucursală a agenției National dintre toate cele 8 locations pe care le are în Cabo San Lucas. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 51% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu National, au făcut-o din această sucursală în Av Lazaro Cardenas Edif Posada.