Mașini de închiriat NOLEGGIARE în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu NOLEGGIARE în Roma

Roma, Italia
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Roma, Italia
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu NOLEGGIARE în Roma, Lazio

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

9 € - 53 €

Toate tipurile de mașini

9 € - 169 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la NOLEGGIARE în Roma, Lazio este ianuarie, când prețul mediu este de 9 € pe zi. Acesta este un preț cu 65% mai ieftin decât media anuală de 26 €, percepută de NOLEGGIARE pentru o mașină Mică în Roma. În vreme ce ianuarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Medie de la NOLEGGIARE în Roma, Lazio este septembrie, când prețul mediu este de 47 € pe zi. Acesta este un preț cu 60% mai ieftin decât media anuală de 118 €, percepută de NOLEGGIARE pentru o mașină Medie în Roma. În vreme ce septembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iulie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iulie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mare de la NOLEGGIARE în Roma, Lazio este februarie, când prețul mediu este de 39 € pe zi. Acesta este un preț cu 60% mai ieftin decât media anuală de 97 €, percepută de NOLEGGIARE pentru o mașină Mare în Roma. În vreme ce februarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Dubă de la NOLEGGIARE în Roma, Lazio este martie, când prețul mediu este de 55 € pe zi. Acesta este un preț cu 67% mai ieftin decât media anuală de 165 €, percepută de NOLEGGIARE pentru o mașină Dubă în Roma. În vreme ce martie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, septembrie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în septembrie, în funcție de ziua în care rezervi.

Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
NOLEGGIARE

20 €/zi

30 oct - 4 nov
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
NOLEGGIARE

25 €/zi

26 oct - 4 nov
Chevrolet Sonic Sedan
Ford Focus
Familiar compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
NOLEGGIARE

25 €/zi

26 oct - 4 nov
Ford Focus

Sucursale Roma în NOLEGGIARE

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto NOLEGGIARE din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

NOLEGGIARE

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

7,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu NOLEGGIARE în Roma

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la NOLEGGIARE în Roma, în luna octombrie?

Închirierea unei mașini de la NOLEGGIARE în Roma, în luna octombrie, te va costa, în medie, 25 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 8 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu NOLEGGIARE timp de o săptămână în Roma, în luna octombrie, așteaptă-te la un preț de aproximativ 177 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, însă este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Are NOLEGGIARE o sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci?

Da, NOLEGGIARE are 1 sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci, a cărei adresă este c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la NOLEGGIARE în Roma, în luna octombrie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Mini sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la NOLEGGIARE , în timp ce vizitează Roma în luna octombrie. Conform prețurilor agenției NOLEGGIARE din luna octombrie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 15 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Mini. Pentru luna octombrie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 8 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Care este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat de la NOLEGGIARE în Roma?

Economy este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat disponibil la NOLEGGIARE , în Roma. Închirierea unei mașini Economy de la NOLEGGIARE costă, în medie, 19 €/zi (cu 24% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină a agenției). În ultimele 12 luni, 12% dintre utilizatorii noștri au ales Economy pentru a economisi bani la închirierea mașinii în Roma.

Câte sucursale de închirieri auto are NOLEGGIARE în Roma?

NOLEGGIARE operează momentan în 5 sucursale din Roma. Cea mai populară sucursală din Roma pe care NOLEGGIARE o are se află la adresa: c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci. În ultimele 12 luni, 64% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu NOLEGGIARE în Roma, și-au închiriat mașina din sucursala c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Roma?

Prețurile pentru mașini în Roma sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Roma?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 374 de operatori pentru mașini în Roma..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Roma?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Roma. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Roma?

Pentru a închiria o mașină în Roma, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de la NOLEGGIARE în alte orașe din Italia


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Roma

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.