Mașini de închiriat NOLEGGIARE în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu NOLEGGIARE în Roma

Roma, Italia
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Roma, Italia
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu NOLEGGIARE în Roma, Lazio

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

30 € - 80 €

Toate tipurile de mașini

30 € - 84 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la NOLEGGIARE în Roma, Lazio este martie, când prețul mediu este de 30 € pe zi. Acesta este un preț cu 36% mai ieftin decât media anuală de 47 €, percepută de NOLEGGIARE pentru o mașină Mică în Roma. În vreme ce martie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, August este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în August, în funcție de ziua în care rezervi.

Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
NOLEGGIARE

101 €/zi

7 iun - 17 iun
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
NOLEGGIARE

114 €/zi

7 iun - 17 iun
Toyota Corolla
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
NOLEGGIARE

133 €/zi

7 iun - 17 iun
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Roma în NOLEGGIARE

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto NOLEGGIARE din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu NOLEGGIARE în Roma

NOLEGGIARE vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Roma se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Roma. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Închirierea unei mașini de la NOLEGGIARE în Roma, în luna iunie, te va costa, în medie, 64 € pe zi. Totuși, utilizatorii noștri au găsit prețuri începând de la 42 € pe zi. Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină cu NOLEGGIARE timp de o săptămână în iunie, în Roma, așteaptă-te la un preț de aproximativ 446 € . Aceste prețuri se bazează pe cele de anul trecut, dar este foarte probabil ca și anul acesta să găsești oferte asemănătoare pe momondo.

Da, NOLEGGIARE are 1 sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci, a cărei adresă este c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Roma, în luna iunie. Conform prețurilor agenției NOLEGGIARE din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 49 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Compact. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 42 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Compact este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat disponibil la NOLEGGIARE , în Roma. Închirierea costă, în medie, 49 €/zi (cu 11% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină a agenției). În ultimele 12 luni, 33% dintre utilizatorii noștri au ales Compact pentru a economisi bani la închirierea mașinii în Roma.

NOLEGGIARE operează momentan în 5 sucursale în Roma. Cea mai populară dintre acestea se află la adresa: c/o multipiano B- A. Leonardo da Vinci. În ultimele 12 luni, 53% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu NOLEGGIARE în Roma, și-au închiriat mașina din această sucursală.


Mașini de la NOLEGGIARE în alte orașe din Italia