Mașini de închiriat NOLEGGIARE în Milano

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu NOLEGGIARE în Milano

Milano, Milano, Italia
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Milano, Milano, Italia
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu NOLEGGIARE în Milano, Lombardy

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

30 € - 122 €

Toate tipurile de mașini

34 € - 151 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la NOLEGGIARE în Milano, Lombardy este martie, când prețul mediu este de 30 € pe zi. Acesta este un preț cu 60% mai ieftin decât media anuală de 75 €, percepută de NOLEGGIARE pentru o mașină Mică în Milano. În vreme ce martie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, februarie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în februarie, în funcție de ziua în care rezervi.

Kia Rio Hatchback
Mini sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 2/4 uși
NOLEGGIARE

94 €/zi

20 iul - 30 iul
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
NOLEGGIARE

97 €/zi

19 iun - 21 iun
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
Compact sau asemănător
Până la 4 de pasageri
Mașini cu 4-5 uși
NOLEGGIARE

106 €/zi

19 iun - 21 iun
Toyota Corolla

Sucursale Milano în NOLEGGIARE

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto NOLEGGIARE din Milano, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu NOLEGGIARE în Milano

NOLEGGIARE vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Milano se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Milano. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

64 € pe zi (sau 445 € pe săptămână) este prețul mediu pentru închirierea unei mașini de la NOLEGGIARE în Milano, în luna iunie (conform datelor de anul trecut). Cel mai mic preț găsit de către utilizatorii momondo în iunie, la NOLEGGIARE , a fost de 21 € pe zi. Reține că acest preț depinde de tipul mașinii pe care o alergi și de momentul în care faci rezervarea.

NOLEGGIARE are 1 sucursală în Aeroportul Milano Linate. Vei găsi agenția NOLEGGIARE la adresa Milano Linate, Milan.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Milano, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Economy, oferit de NOLEGGIARE . Atunci când închirieri mașini tip Economy în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 53 € pe zi și la unul minim de 22 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la NOLEGGIARE , dar Economy este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Mini este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat disponibil la NOLEGGIARE , în Milano. Închirierea costă, în medie, 59 €/zi (cu 47% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină a agenției). În ultimele 12 luni, 19% dintre utilizatorii noștri au ales Mini pentru a economisi bani la închirierea mașinii în Milano.

NOLEGGIARE are 4 sucursale de închirieri auto în Milano. Conform datelor noastre, cea aflată la Malpensa - Terminal 1 - MXP T1, , - Provincia di Varese Lombardia, Itália este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 40% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la NOLEGGIARE în Milano au ales să o închirieze pe cea aflată la Malpensa - Terminal 1 - MXP T1, , - Provincia di Varese Lombardia, Itália.


Mașini de la NOLEGGIARE în alte orașe din Italia