Mașini de închiriat NOLEGGIARE în Milano

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu NOLEGGIARE în Milano

Milano, Milano, Italia
28 sept — 5 oct
Returnare în același loc
Milano, Milano, Italia
Jo 28/9
Amiază
Jo 5/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu NOLEGGIARE în Milano, Lombardy

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

8 € - 69 €

Toate tipurile de mașini

13 € - 107 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la NOLEGGIARE în Milano, Lombardy este ianuarie, când prețul mediu este de 8 € pe zi. Acesta este un preț cu 77% mai ieftin decât media anuală de 34 €, percepută de NOLEGGIARE pentru o mașină Mică în Milano. În vreme ce ianuarie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iulie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iulie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină SUV de la NOLEGGIARE în Milano, Lombardy este martie, când prețul mediu este de 38 € pe zi. Acesta este un preț cu 52% mai ieftin decât media anuală de 79 €, percepută de NOLEGGIARE pentru o mașină SUV în Milano. În vreme ce martie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, ianuarie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în ianuarie, în funcție de ziua în care rezervi.

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Dubă de la NOLEGGIARE în Milano, Lombardy este mai, când prețul mediu este de 78 € pe zi. Acesta este un preț cu 53% mai ieftin decât media anuală de 165 €, percepută de NOLEGGIARE pentru o mașină Dubă în Milano. În vreme ce mai este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iunie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iunie, în funcție de ziua în care rezervi.

Toyota Corolla
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
NOLEGGIARE

18 €/zi

5 nov - 12 nov
Toyota Corolla
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
NOLEGGIARE

21 €/zi

5 nov - 12 nov
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
Compact sau asemănător
Până la 4 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
NOLEGGIARE

28 €/zi

6 oct - 9 oct
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Milano în NOLEGGIARE

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto NOLEGGIARE din Milano, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

NOLEGGIARE

4 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu NOLEGGIARE în Milano

Cât mă va costa închirerea unei mașini de la NOLEGGIARE în Milano, în luna octombrie?

18 € pe zi (sau 123 € pe săptămână) este prețul mediu pentru închirierea unei mașini de la NOLEGGIARE în Milano, în luna octombrie (conform datelor de anul trecut). Cel mai mic preț găsit de către utilizatorii momondo în octombrie, de la NOLEGGIARE , a fost de 7 € pe zi. Reține că acest preț depinde de tipul mașinii de la NOLEGGIARE pe care o alegi și de momentul în care faci rezervarea.

Are NOLEGGIARE o sucursală în Aeroportul Milano Linate?

NOLEGGIARE are 2 sucursale în Aeroportul Milano Linate. Vei găsi agenția NOLEGGIARE la adresele Via Eugenio Montale 2, respectiv Milano Linate, Milan.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la NOLEGGIARE în Milano, în luna octombrie?

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Milano, în luna octombrie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Mini, oferit de NOLEGGIARE . Atunci când închirieri mașini de tipul Mini în octombrie, te poți aștepta la un preț mediu de 18 € pe zi și la unul minim de 15 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la NOLEGGIARE , dar Mini este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Câte sucursale de închirieri auto are NOLEGGIARE în Milano?

NOLEGGIARE are 4sucursale de închirieri auto în Milano. Conform datelor noastre, cea aflată la Malpensa - Terminal 1 - MXP T1, , - Provincia di Varese Lombardia, Itália este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 52% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la NOLEGGIARE în Milano au ales să o închirieze de la NOLEGGIARE , aflată la Malpensa - Terminal 1 - MXP T1, , - Provincia di Varese Lombardia, Itália.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Milano?

Prețurile pentru mașini în Milano sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Milano?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Milano este de 367 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Milano?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Milano. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Milano?

Pentru a închiria o mașină în Milano, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de la NOLEGGIARE în alte orașe din Italia


Mașini de închiriat de la alte agenții din Milano

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la NOLEGGIARE ? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Milano
Economisește bani când rezervi mașini pe momondo
Rezervă cu încredere
Noi compară mașini de închiriat din 70.000 de sucursale, ajutându-te să faci o alegere rapidă și simplă.
Eco-responsabil
Alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv opțiuni electrice sau hibrid, pentru a te asigura că faci o călătorie eco-friendly.
Fără costuri ascunse
Toate prețurile afișate reprezintă prețul final, fără costuri sau taxe ascunse; poți avea încredere în prețul pe care îl vezi.