Mașini de închiriat MEXRENTACAR în Ciudad de Mexico

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu MEXRENTACAR în Ciudad de Mexico

Ciudad de Mexico, DF, Mexic
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Ciudad de Mexico, DF, Mexic
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Ciudad de Mexico în MEXRENTACAR

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto MEXRENTACAR din Ciudad de Mexico, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

MEXRENTACAR

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,3

Confort

5,8

Evaluare Generală

5,3

Preluare/Returnare

5,3

Valoare

5,3

Informații despre mașini de închiriat cu MEXRENTACAR în Ciudad de Mexico

Are MEXRENTACAR o sucursală în Aeroportul Ciudad de Mexico Benito Juarez?

MEXRENTACAR are 1 sucursală în Aeroportul Ciudad de Mexico Benito Juarez. Vei găsi agenția MEXRENTACAR la adresa AICM Terminal 1, Gate 2 y 8..

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la MEXRENTACAR în Ciudad de Mexico, în luna octombrie?

Cu un cost mediu de 28 €/zi, închirierea unei mașini de tip Compact, de la MEXRENTACAR , în Ciudad de Mexico (în luna octombrie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la MEXRENTACAR , în Ciudad de Mexico, începând de la 28 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Compact în luna octombrie a anului trecut.

Câte sucursale de închirieri auto are MEXRENTACAR în Ciudad de Mexico?

AICM Terminal 1, Gate 2 y 8. este cea mai populară sucursală a agenției MEXRENTACAR dintre 5 sucursale pe care le are în Ciudad de Mexico. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 79% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu MEXRENTACAR , au făcut-o din această sucursală în AICM Terminal 1, Gate 2 y 8..

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Ciudad de Mexico?

Prețurile pentru mașini în Ciudad de Mexico sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Ciudad de Mexico?

Numărul de operatori disponibili pentru mașini în Ciudad de Mexico este de 136 (de la septembrie 2023).

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Ciudad de Mexico?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Ciudad de Mexico. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Ciudad de Mexico?

Pentru a închiria o mașină în Ciudad de Mexico, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Ciudad de Mexico

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.