Mașini de închiriat MEXRENTACAR în Ciudad de Mexico

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu MEXRENTACAR în Ciudad de Mexico

Ciudad de Mexico, DF, Mexic
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Ciudad de Mexico, DF, Mexic
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Ciudad de Mexico în MEXRENTACAR

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto MEXRENTACAR din Ciudad de Mexico, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,0

Confort

5,6

Evaluare Generală

3,6

Preluare/Returnare

4,0

Valoare

5,6

Informații despre mașini de închiriat cu MEXRENTACAR în Ciudad de Mexico

MEXRENTACAR vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Ciudad de Mexico se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Ciudad de Mexico. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

MEXRENTACAR are 1 sucursală în Aeroportul Ciudad de Mexico Benito Juarez. Vei găsi agenția MEXRENTACAR la adresa AICM Terminal 1, Gate 2 y 8..

AICM Terminal 1, Gate 2 y 8. este cea mai populară sucursală a agenției MEXRENTACAR dintre toate cele 5 locations pe care le are în Ciudad de Mexico. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 91% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu MEXRENTACAR , au făcut-o din această sucursală în AICM Terminal 1, Gate 2 y 8..