Mașini de închiriat Hertz în Yokohama

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Yokohama

Yokohama, Japonia
5 iun — 12 iun
Returnare în același loc
Yokohama, Japonia
Du 5/6
Amiază
Du 12/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Yokohama în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Yokohama, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
7 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Yokohama

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Hertz în Yokohama în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Hertz a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Fiecărui vehicul i se atașează sigla „Gold Standard Clean” de închiriat după curățire
• Instruire exhaustivă a personalului

Momentan, Hertz are 1 sucursală în Aeroportul Tokyo Tokio Haneda:
Haneda Airport.

Hertz oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Yokohama. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Hertz. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Hertz din zona Yokohama aici, în fila Sucursale.

Hertz deține 7 sucursale de închirieri auto în Yokohama. Cea aflată la adresa 2-46 Aioicho Nakaku este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 59% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Hertz în Yokohama, au ales această sucursală.