Mașini de închiriat Hertz în Honolulu

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Hertz în Honolulu

Honolulu, O'ahu, HI, Statele Unite
7 oct — 14 oct
Returnare în același loc
Honolulu, O'ahu, HI, Statele Unite
Sâ 7/10
Amiază
Sâ 14/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Honolulu în Hertz

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Hertz din Honolulu, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Hertz

8 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,3

Confort

7,0

Evaluare Generală

6,4

Preluare/Returnare

5,8

Valoare

6,9

Informații despre mașini de închiriat cu Hertz în Honolulu

Are Hertz o sucursală în Aeroportul Honolulu?

Da, există 1 centru de închirieri auto Hertz în Aeroportul Honolulu (300 Rodgers Blvd).

Oferă Hertz anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Honolulu?

Hertz oferă într-adevăr anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Honolulu (deși ar putea percepe o taxă pentru anulările de ultim moment). Poți apela Hertz dacă vrei să afli mai multe despre politicile lor. Pentru o listă a numerelor lor de telefon, fă clic aici, apoi selectează fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Hertz în Honolulu, în luna octombrie?

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Standard sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Hertz, în timp ce vizitează Honolulu în luna octombrie. Conform prețurilor agenției Hertz din luna octombrie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 129 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Standard. Pentru luna octombrie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 129 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

Câte sucursale de închirieri auto are Hertz în Honolulu?

Există 8 Hertz sucursale de închiriere de mașini în Honolulu. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Hertz din Honolulu se află la 300 Rodgers Blvd. 55% dintre cei care au închiriat o mașină de la Hertz în Honolulu în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Honolulu?

Prices for mașini in Honolulu are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Honolulu?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 63 de operatori pentru mașini în Honolulu.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Honolulu?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Honolulu. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Honolulu?

Pentru a închiria o mașină în Honolulu, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de la Hertz în alte orașe din Statele Unite


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Honolulu

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.