Mașini de închiriat Global Rent A Car în Berlin

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Global Rent A Car în Berlin

Berlin, Germania
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Berlin, Germania
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Berlin în Global Rent A Car

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Global Rent A Car din Berlin, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
15 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

10,0

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu Global Rent A Car în Berlin

Global Rent A Car vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Berlin se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Berlin. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Închirierea unei mașini în Berlin de la Global Rent A Car în luna iunie va costa, în medie, 50 € pe zi. Cu toate acestea, unii utilizatori au găsit anul trecut prețuri începând cu 37 € pe zi, cu agenția Global Rent A Car, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare anul acesta. Dacă vrei să închirieri o mașină în Berlin pentru o săptămână, prețul mediu perceput de Global Rent A Car este de 352 €.

Momentan, Global Rent A Car are 1 sucursală în Aeroportul Berlin Brandenburg:
Melli-Beese-Ring 1.

Vehiculele de tip Economy sunt cele mai populare închirieri ale agenției Global Rent A Car în Berlin, în timpul lunii iunie. În medie, acestea vor costa 46 € pe zi, în vreme cel prețul cel mai ieftin găsit în iunie a fost de 37 € pe zi.

Pentru 46 €/zi (în medie), Economy este cel mai ieftin tip de mașină de închiriat oferit de Global Rent A Car în Berlin (cu 13% mai ieftin decât cel mai scump vehicul Global Rent A Car). În ultimul an, 60% dintre utilizatorii momondo care au ales să închirieze cu Global Rent A Car în sejurul lor în Berlin, au închiriat o mașină de tip Economy pentru a economisi bani. Să ai în vedere faptul că poți închiria și alte tipuri de mașini de la Global Rent A Car, în funcție de nevoile tale de călătorie.

Global Rent A Car are în Berlin 16 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Rudower Chaussee 25. 46% dintre cei care au închiriat o mașină de la Global Rent A Car în Berlin în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.


Mașini de la Global Rent A Car în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Global Rent A Car în alte orașe populare din Germania, precum Dortmund, Köln și Hamburg

Mașini de închiriat de la alte agenții din Berlin

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Global Rent A Car? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Berlin