Mașini de închiriat GREEN MOTION în Helsinki

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu GREEN MOTION în Helsinki

Helsinki, Finlanda
29 mai — 5 iun
Returnare în același loc
Helsinki, Finlanda
Du 29/5
Amiază
Du 5/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Helsinki în GREEN MOTION

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto GREEN MOTION din Helsinki, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

8,0

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu GREEN MOTION în Helsinki

GREEN MOTION vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Helsinki se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Helsinki. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Există 1 sucursală în Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa. Adresa biroului de închirieri auto GREEN MOTION este Vantaa.

Conform datelor noastre, vehiculele de tip Compact sunt cele mai populare tipuri de mașină pentru cei care închiriază de la Helsinki, în luna iunie. Conform prețurilor agenției GREEN MOTION din luna iunie a anului trecut, te poți aștepta la un preț mediu de 60 €/zi pentru închirierea unei vehicul tip Compact. Pentru luna iunie, utilizatorii noștri au găsit și prețuri de doar 60 €/zi, ceea ce înseamnă că ai putea găsi și tu prețuri similare pe momondo anul acesta.

GREEN MOTION are 4 sucursale de închirieri auto în Helsinki. Conform datelor noastre, cea aflată la Cumulus Hotel Seurahuone, Kaivokatu 12 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 68% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la GREEN MOTION în Helsinki au ales să o închirieze pe cea aflată la Cumulus Hotel Seurahuone, Kaivokatu 12.