Mașini de închiriat Europcar în Rostock

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Rostock

Rostock, Germania
28 mai — 4 iun
Returnare în același loc
Rostock, Germania
Sâ 28/5
Amiază
Sâ 4/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Rostock în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Rostock, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Rostock

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Europcar în Rostock în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Europcar a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, există 1 centru de închirieri auto Europcar în Aeroportul Rostock Laage (Laage Airport).

Europcar oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Rostock. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Europcar, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Europcar are 4 sucursale în Rostock. Warnowufer 32 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 93% dintre cei care au rezervat o mașină în Rostock de la Europcar, pe momondo, au mers la: Warnowufer 32.


Mașini de la Europcar în alte orașe din Germania

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Europcar în alte orașe populare din Germania, precum Munchen și Dortmund