Mașini de închiriat Europcar în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Roma

Roma, Italia
20 mai — 27 mai
Returnare în același loc
Roma, Italia
Vi 20/5
Amiază
Vi 27/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Roma în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
12 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,0

Confort

6,0

Evaluare Generală

8,0

Preluare/Returnare

6,0

Valoare

8,0

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Roma

Fiecare sucursală Europcar din Roma aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Europcar a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Există 1 sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci. Adresa biroului de închirieri auto Europcar este Leonardo Da Vinci Apt.

Da, în Roma, Europcar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Europcar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Europcar aici, sub fila Sucursale.

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Roma, în luna iunie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Mini, oferit de Europcar. Atunci când închirieri mașini tip Mini în iunie, te poți aștepta la un preț mediu de 21 € pe zi și la unul minim de 12 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Europcar, dar Mini este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Cel mai ieftin tip de mașină de închiriat cu Europcar în Roma este Mini (21 €/zi, prețul mediu). Anul trecut, 67% dintre utilizatorii noștri care au închiriat o mașină de la Europcar au ales Mini, tocmai pentru costul său redus. De asemenea, Mini este cu 31% mai ieftin/ă decât cea mai scumpă mașină disponibilă la agenția Europcar, în Roma.

Europcar are în Roma 12 sucursale de închirieri auto. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară dintre acestea este cea aflată la adresa Via Sardegna, 51. 44% dintre cei care au închiriat o mașină de la Europcar în Roma în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.