Mașini de închiriat Europcar în Roma

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Roma

Roma, Italia
4 oct — 11 oct
Returnare în același loc
Roma, Italia
Mi 4/10
Amiază
Mi 11/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Oferte la mașini de închiriat cu Europcar în Roma, Lazio

Găsește-ți mașina perfectă de închiriat cu momondo

Mașini Mică

11 € - 163 €

Toate tipurile de mașini

23 € - 202 €

Cea mai bună perioadă pentru a închiria o mașină Mică de la Europcar în Roma, Lazio este septembrie, când prețul mediu este de 11 € pe zi. Acesta este un preț cu 80% mai ieftin decât media anuală de 54 €, percepută de Europcar pentru o mașină Mică în Roma. În vreme ce septembrie este cea mai ieftină lună pentru o astfel de închiriere auto, iulie este cea mai scumpă. Ai putea, totuși, să găsești oferte bune chiar și în iulie, în funcție de ziua în care rezervi.

Audi A3
Mini sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 2/4 uși
Europcar

34 €/zi

3 oct - 10 oct
Audi A3
Audi A3
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 2/4 uși
Europcar

36 €/zi

3 oct - 10 oct
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
Economy sau asemănător
Până la 2 pasageri
Mașini cu 4-5 uși
Europcar

36 €/zi

3 oct - 10 oct
Chevrolet Sonic Sedan

Sucursale Roma în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Roma, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Europcar

12 sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Roma

Are Europcar o sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci?

Există 1 sucursală în Aeroportul Roma Leonardo da Vinci. Adresa biroului de închirieri auto Europcar este Leonardo Da Vinci Apt.

Oferă Europcar anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Roma?

Da, în Roma, Europcar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Europcar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Europcar aici, sub fila Sucursale.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Europcar în Roma, în luna octombrie?

Dacă ai nevoie să închiriezi o mașină în Roma, în luna octombrie, îți recomandăm să alegi un vehicul tip Intermediar, oferit de Europcar. Atunci când închirieri mașini de tipul Intermediar în octombrie, te poți aștepta la un preț mediu de 33 € pe zi și la unul minim de 33 €. Să ai în vedere faptul că există și alte tipuri de mașini de închiriat de la Europcar, dar Intermediar este cea mai popoulară în rândul utilizatorilor noștri, în această perioadă a anului.

Câte sucursale de închirieri auto are Europcar în Roma?

Există 12 Europcar sucursale de închiriere de mașini în Roma. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a Europcar din Roma se află la Via Sardegna,51(via Veneto Station). 43% dintre cei care au închiriat o mașină de la Europcar în Roma în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Roma?

Prețurile pentru mașini în Roma sunt actualizate zilnic.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Roma?

Începând cu septembrie 2023, ai la dispoziție 374 de operatori pentru mașini în Roma..

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Roma?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Roma. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Roma?

Pentru a închiria o mașină în Roma, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Roma

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.