Mașini de închiriat Europcar în Ciutadella de Menorca

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Ciutadella de Menorca

Ciutadella de Menorca, Menorca, Spania
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Ciutadella de Menorca, Menorca, Spania
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Ciutadella de Menorca în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Ciutadella de Menorca, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Ciutadella de Menorca

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Europcar în Ciutadella de Menorca în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Europcar a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da, Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Menorca/Mahon, a cărei adresă este Menorca Airport.

Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Ciutadella de Menorca. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Europcar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Europcar din zona Ciutadella de Menorca aici, în fila Sucursale.

Europcar are 4 sucursale în Ciutadella de Menorca. Centro Comercial El Lago N.25 este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 90% dintre cei care au rezervat o mașină în Ciutadella de Menorca de la Europcar, pe momondo, au mers la: Centro Comercial El Lago N.25.