Mașini de închiriat Europcar în Berna

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Berna

Berna, Elveţia
31 mai — 7 iun
Returnare în același loc
Berna, Elveţia
Ma 31/5
Amiază
Ma 7/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Berna în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Berna, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Berna

Sucursalele agenției de închirieri auto Europcar din Berna aplică proceduri de curățire în profunzime pentru a garanta siguranța ta și a personalului său în timpul pandemiei de COVID-19. Măsuri precum dezinfectarea zonelor atinse frecvent sau următoarea listă de precauții suplimentare, sunt doar câteva moduri prin care Europcar își manifestă angajamentul de a încetini răspândirea infecției în Berna:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Da. Europcar are 1 sucursală în Aeroportul Berna Belp, care se află la Belp Airport Service.

Europcar oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Berna. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Europcar. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Europcar din zona Berna aici, în fila Sucursale.

Europcar deține 5 sucursale de închirieri auto în Berna. Cea aflată la adresa Laupenstrasse 22 este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 74% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Europcar în Berna, au ales această sucursală.