Mașini de închiriat Europcar în Basel

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Europcar în Basel

Basel, Elveţia
26 mai — 2 iun
Returnare în același loc
Basel, Elveţia
Jo 26/5
Amiază
Jo 2/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Basel în Europcar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Europcar din Basel, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
4 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

8,0

Confort

7,6

Evaluare Generală

6,6

Preluare/Returnare

7,3

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu Europcar în Basel

Europcar și-au intensificat metodele de curățire în sucursalele din Basel pentru a preveni răspândirea COVID-19 în rândul clienților și a personalului. Aceste eforturi includ dezinfectarea interioarelor vehiculelor (volan și bord), exterioarelor (mânere și chei) și a altor suprafețe atinse frecvent. De asemenea, Europcar are următoarele politici suplimentare de sănătate și siguranță:
• Politică de „Contact zero”, care garantează că, după dezinfectare, fiecare cheie a vehiculelor este pusă într-un plic închis

Există 1 sucursală în Aeroportul Basel EuroAirport Swiss. Adresa biroului de închirieri auto Europcar este Basel-mulhouse Airport (swiss Side).

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Europcar, din Basel, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Europcar. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Cu un cost mediu de 58 €/zi, închirierea unei mașini de tip Economy, de la Europcar, în Basel (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Europcar, în Basel, începând de la 58 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Europcar are 4 sucursale în Basel. Basel-mulhouse Airport (swiss Side) este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 66% dintre cei care au rezervat o mașină în Basel de la Europcar, pe momondo, au mers la: Basel-mulhouse Airport (swiss Side).