Mașini de închiriat Enterprise în Riyadh

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Enterprise în Riyadh

Riyadh, Arabia Saudită
30 mai — 6 iun
Returnare în același loc
Riyadh, Arabia Saudită
Lu 30/5
Amiază
Lu 6/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Riyadh în Enterprise

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Enterprise din Riyadh, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

4,0

Confort

4,0

Evaluare Generală

4,0

Preluare/Returnare

3,6

Valoare

4,0

Informații despre mașini de închiriat cu Enterprise în Riyadh

Pentru a se asigura că te simți confortabil atunci când închiriezi o mașină cu Enterprise în Riyadh în timpul pandemiei de COVID-19, compania și-a luat precauții suplimentare, precum metode de curățire în profunzime a vehiculelor și a birourilor de închiriere. Enterprise a mai introdus perioada aceasta și politicile de mai jos, ca măsuri preventive adiționale:
• Închirieri fără contact, pentru a asigura distanțarea socială
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Enterprise, din Riyadh, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Enterprise. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

King Khalid Intl Airport este cea mai populară sucursală a agenției Enterprise dintre toate cele 6 locations pe care le are în Riyadh. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 78% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Enterprise, au făcut-o din această sucursală în King Khalid Intl Airport.