Mașini de închiriat Dollar în Abu Dhabi

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Dollar în Abu Dhabi

Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
27 mai — 3 iun
Returnare în același loc
Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Vi 27/5
Amiază
Vi 3/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Abu Dhabi în Dollar

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Dollar din Abu Dhabi, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

3,0

Confort

3,0

Evaluare Generală

3,0

Preluare/Returnare

3,0

Valoare

3,0

Informații despre mașini de închiriat cu Dollar în Abu Dhabi

Metodele de curățire în profunzime, precum dezinfectarea interioarelor și exterioarelor tuturor vehiculelor care se închiriază cu Dollar sunt doar câteva dintre măsurile puse în practică în timpul pandemiei COVID-19. Pentru a se asigura că personalul și clienții săi din Abu Dhabi se simt în siguranță, Dollar a mai adoptat și alte politici suplimentare:
• Curățire profundă în autobuzele de transfer

34 € pe zi (sau 237 € pe săptămână) este prețul mediu pentru închirierea unei mașini de la Dollar în Abu Dhabi, în luna iunie (conform datelor de anul trecut). Cel mai mic preț găsit de către utilizatorii momondo în iunie, la Dollar, a fost de 23 € pe zi. Reține că acest preț depinde de tipul mașinii pe care o alergi și de momentul în care faci rezervarea.

Nu, Dollar nu are momentan nicio sucursală în Aeroportul Abu Dhabi Bateen. Însă, cel mai probabil, există în aeroport alte agenții de închirieri auto din care să alegi.

Da, în Abu Dhabi, Dollar oferă anulare gratuită la mașinile de închiriat. Totuși, îți recomandăm întotdeauna să apelezi Dollar dacă vrei să faci o anulare în ultimul moment, întrucât acestea împlică uneori taxe. Poți găsi o listă cu numerele de telefon ale agenției Dollar aici, sub fila Sucursale.

Cu un cost mediu de 30 €/zi, închirierea unei mașini de tip Economy, de la Dollar, în Abu Dhabi (în luna iunie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Dollar, în Abu Dhabi, începând de la 24 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit în luna iunie a anului trecut.

Dacă vrei să economisești bani atunci când închiriezi o mașină de la Dollar, atunci închiriază un vehicul Mini, cel mai ieftin tip din Abu Dhabi. Închirierea unei mașini Mini cu Dollar costă, în medie, 25 € pe zi, ceea ce este cu 9% mai ieftin decât cea mai scumpă mașină. Anul trecut, 12% dintre utilizatorii noștri au optat pentru închirerea unei mașini Mini (de la Dollar), economisind astfel bani în călătoria lor în Abu Dhabi.

Dollar deține 5 sucursale de închirieri auto în Abu Dhabi. Cea aflată la adresa In Terminal este cea mai populară în rândul utilizatorilor noștri. În ultimele 12 luni, 64% dintre utilizatorii noștri, care au închiriat o mașină de la Dollar în Abu Dhabi, au ales această sucursală.


Mașini de la Dollar în alte orașe din Emiratele Arabe Unite


Mașini de închiriat de la alte agenții din Abu Dhabi

Nu găsești ceea ce căuți la cei de la Dollar? Compară oferte de închirieri auto de la alte companii din Abu Dhabi