Mașini de închiriat Budget în Roissy-en-France

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Budget în Roissy-en-France

Roissy-en-France, Val-d'Oise, Franţa
24 mai — 31 mai
Returnare în același loc
Roissy-en-France, Val-d'Oise, Franţa
Ma 24/5
Amiază
Ma 31/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Roissy-en-France în Budget

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Budget din Roissy-en-France, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
3 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

6,3

Confort

6,0

Evaluare Generală

4,6

Preluare/Returnare

4,9

Valoare

5,6

Informații despre mașini de închiriat cu Budget în Roissy-en-France

Fiecare sucursală Budget din Roissy-en-France aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Budget a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Există 2 sucursale în Aeroportul Paris Charles de Gaulle. Adresele birourilor de închirieri auto 2 sunt Paris Roissy Cdg Terminal2 E/F și Paris Roissy Cdg Terminal 1.

Budget oferă anulare gratuită pentru închirierea mașinilor în Roissy-en-France. Reține că ar putea exista totuși o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă vrei să afli mai multe despre politicile de anulare Budget, fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon (sub fila Sucursale).

Paris Roissy Cdg Terminal2 E/F este cea mai populară sucursală a agenției Budget dintre toate cele 4 locations pe care le are în Roissy-en-France. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 85% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Budget, au făcut-o din această sucursală în Paris Roissy Cdg Terminal2 E/F.


Mașini de închiriat în Île-de-France, de la Budget

Închiriază o mașină de la Budget în alt oraș din Île-de-France