Mașini de închiriat Avis în Портланд

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Портланд

Портланд, OR, Statele Unite
1 oct — 8 oct
Returnare în același loc
Портланд, OR, Statele Unite
Du 1/10
Amiază
Du 8/10
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Портланд în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Портланд, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Avis

5 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,7

Confort

8,0

Evaluare Generală

7,3

Preluare/Returnare

7,2

Valoare

7,1

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Портланд

Are Avis o sucursală în Aeroportul Portland?

Da, Avis are 1 sucursală în Aeroportul Portland, a cărei adresă este 7240 Ne Airport Way.

Oferă Avis anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Портланд?

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Avis, din Портланд, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Avis. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la Avis în Портланд, în luna octombrie?

Cu un cost mediu de 84 €/zi, închirierea unei mașini de tip Compact, de la Avis, în Портланд (în luna octombrie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la Avis, în Портланд, începând de la 84 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Compact în luna octombrie a anului trecut.

Câte sucursale de închirieri auto are Avis în Портланд?

Avis operează momentan în 5 sucursale din Портланд. Cea mai populară sucursală din Портланд pe care Avis o are se află la adresa: 7240 Ne Airport Way. În ultimele 12 luni, 61% dintre utilizatorii care au căutat oferte auto cu Avis în Портланд, și-au închiriat mașina din sucursala 7240 Ne Airport Way.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Портланд?

Prețurile pentru mașini în Портланд au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Портланд?

48 de operatori pentru mașini în Портланд există pe piață începând cu septembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Портланд?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Портланд. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Портланд?

Pentru a închiria o mașină în Портланд, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Mașini de la Avis în alte orașe din Statele Unite


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Портланд

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.