Mașini de închiriat Avis în Indianapolis

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Indianapolis

Indianapolis, IN, Statele Unite
8 dec — 15 dec
Indianapolis, IN, Statele Unite
Vi 8/12
Amiază
Vi 15/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Indianapolis în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Indianapolis, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

Avis

7 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,1

Confort

7,3

Evaluare Generală

6,3

Preluare/Returnare

6,2

Valoare

6,1

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Indianapolis

Are Avis o sucursală în Aeroportul Indianapolis?

Da, Avis are 1 sucursală în Aeroportul Indianapolis, a cărei adresă este 7800 Col. H Weir Cook Memorial.

Oferă Avis anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Indianapolis?

Da, Avis oferă anulare gratuită pentru mașinile de închiriat din Indianapolis. Totuși, ar putea exista o taxă pentru anulările făcute în ultimul moment. Dacă ai întrebări legate de taxele și politicile de anulare, îți recomandăm să suni agenția Avis, la una din sucursalele lor din Indianapolis. Fă clic aici pentru a vedea o listă a numerelor de telefon din fila Sucursale.

Câte sucursale de închirieri auto are Avis în Indianapolis?

Avis are 7sucursale de închirieri auto în Indianapolis. Conform datelor noastre, cea aflată la 7800 Col. H Weir Cook Memorial este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 64% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la Avis în Indianapolis au ales să o închirieze de la Avis, aflată la 7800 Col. H Weir Cook Memorial.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Indianapolis?

Prices for mașini in Indianapolis are refreshed on a daily basis.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Indianapolis?

50 de operatori pentru mașini în Indianapolis există pe piață începând cu decembrie 2023.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Indianapolis?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Indianapolis. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Indianapolis?

Toți șoferii trebuie să aibă un permis de conducere complet valabil atunci când închiriază o mașină în Indianapolis. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi și dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Indianapolis

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.