Mașini de închiriat Avis în Atlanta

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Avis în Atlanta

Atlanta, GA, Statele Unite
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Atlanta, GA, Statele Unite
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Atlanta în Avis

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Avis din Atlanta, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
5 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

3,6

Confort

3,7

Evaluare Generală

3,4

Preluare/Returnare

3,6

Valoare

3,7

Informații despre mașini de închiriat cu Avis în Atlanta

Fiecare sucursală Avis din Atlanta aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Avis a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Mănuși de unică folosință și dezinfectant de mâini
• Contracte de rezervare fără hârtii (disponibile în maajoritatea birourilor)
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, Avis are 1 sucursală în Atlanta Aeroportul Internațional Atlanta Hartsfield-Jackson, a cărei adresă este 2200 Rental Car Center Parkway.

Avis oferă anulare gratuită pentru mașinile rezervate în Atlanta. Totuși, ți s-ar putea percepe o taxă dacă anulezi în ultimul moment. Pentru mai multe informații, îți recomandăm să apelezi Avis. Poți găsi numerele de telefon ale agenției Avis din zona Atlanta aici, în fila Sucursale.

Avis are 5 sucursale în Atlanta. 143 Courtland Street Northeast este adresa celei mai populare dintre acestea (conform datelor oferite de utilizatori). În ultimele 12 luni, 56% dintre cei care au rezervat o mașină în Atlanta de la Avis, pe momondo, au mers la: 143 Courtland Street Northeast.


Mașini de la Avis în alte orașe din Statele Unite

Găsește toate ofertele de închirieri auto de la Avis în alte orașe populare din Statele Unite, precum San Francisco și Chicago