Mașini de închiriat Alamo în Guatemala City

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu Alamo în Guatemala City

Guatemala City, Guatemala
23 mai — 30 mai
Returnare în același loc
Guatemala City, Guatemala
Lu 23/5
Amiază
Lu 30/5
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Guatemala City în Alamo

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto Alamo din Guatemala City, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
6 de sucursale
Prezentare generală

Curățenie

7,0

Confort

6,8

Evaluare Generală

6,8

Preluare/Returnare

6,3

Valoare

6,9

Informații despre mașini de închiriat cu Alamo în Guatemala City

Fiecare sucursală Alamo din Guatemala City aplică proceduri de curățire în profunzime în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a garanta siguranța clienților și personalului. Aceste precauții suplimentare includ dezinfectarea zonelor atinse frecvent, precum interiorul și exteriorul mașinilor de închirieri, și a spațiilor de preluare și predare a vehiculelor. Alamo a introdus și alte precauții în plus, printre care:
• Număr limitat de pasageri în autobuzele de transfer
• Curățire profundă în autobuzele de transfer
• Promisiunea de curățare completă
• Instruire exhaustivă a personalului

Da, există 1 centru de închirieri auto Alamo în Aeroportul Guatemala City La Aurora (La Aurora Intl Airport).

Da, îți poți anula rezervarea auto cu Alamo, din Guatemala City, fără costuri. Totuși, anularea făcută exact înainte de data programată pentru preluarea mașinii ar putea avea o taxă. Pentru întrebări privind politica precisă de anulare, sună agenția Alamo. Găsești o listă cu numerele lor de telefon în fila Sucursale, dacă faci clic aici.

La Aurora Intl Airport este cea mai populară sucursală a agenției Alamo dintre toate cele 6 locations pe care le are în Guatemala City. Conform datelor oferite de căutările utilizatorilor noștri în ultimele 12 luni, 78% dintre cei care au ales să își închirieze mașină cu Alamo, au făcut-o din această sucursală în La Aurora Intl Airport.