Mașini de închiriat ADDCAR RENTAL în Sofia

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu ADDCAR RENTAL în Sofia

Sofia, Bulgaria
12 dec — 19 dec
Sofia, Bulgaria
Ma 12/12
Amiază
Ma 19/12
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Sofia în ADDCAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto ADDCAR RENTAL din Sofia, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.

ADDCAR RENTAL

6 sucursale
Prezentare generală

Curățenie

10,0

Confort

10,0

Evaluare Generală

6,0

Preluare/Returnare

2,0

Valoare

6,0

Informații despre mașini de închiriat cu ADDCAR RENTAL în Sofia

Are ADDCAR RENTAL o sucursală în Aeroportul Sofia?

ADDCAR RENTAL are 1 sucursală în Aeroportul Sofia. Vei găsi agenția ADDCAR RENTAL la adresa Sofia airport.

Care este cea mai populară mașină de închiriat de la ADDCAR RENTAL în Sofia, în luna ianuarie?

Cu un cost mediu de 23 €/zi, închirierea unei mașini de tip Compact, de la ADDCAR RENTAL , în Sofia (în luna ianuarie) este cea mai populară opțiune a utilizatorilor momondo. Ai mai putea găsi oferte la mașini de închiriat de la ADDCAR RENTAL , în Sofia, începând de la 23 €/zi - care a fost cel mai mic preț găsit pentru Compact în luna ianuarie a anului trecut.

Câte sucursale de închirieri auto are ADDCAR RENTAL în Sofia?

Există 6 ADDCAR RENTAL sucursale de închiriere de mașini în Sofia. Conform utilizatorilor noștri, cea mai populară sucursală a ADDCAR RENTAL din Sofia se află la Sofia airport. 92% dintre cei care au închiriat o mașină de la ADDCAR RENTAL în Sofia în ultimul an, au închiriat-o de la această sucursală.

Când a actualizat momondo ultima dată prețurile pentru mașini în Sofia?

Prețurile pentru mașini în Sofia au fost actualizate ieri.

Câți operatori include momondo în căutările sale pentru mașini în Sofia?

Începând cu decembrie 2023, ai la dispoziție 163 de operatori pentru mașini în Sofia.

Care este vârsta necesară pentru a închiria o mașină în Sofia?

Vârsta minimă pentru șoferi variază în funcție de țară, inclusiv Sofia. În multe țări din UE, șoferii trebuie să aibă vârsta de 18 ani. De regulă, trebuie să ai 21 de ani pentru a închiria o mașină în străinătate, iar dacă ai mai puțin de 25 de ani se poate aplica o suprataxă pentru șoferii tineri. Recomandăm să consulți politica companiei de închiriere pe care ai ales-o înainte de a face rezervarea.

Care sunt actele de identitate de care ai nevoie pentru a închiria o mașină în Sofia?

Pentru a închiria o mașină în Sofia, toți șoferii trebuie să prezinte un permis de conducere complet valabil. În cazul în care permisul este redactat într-o altă limbă decât cea a țării de închiriere, este posibil să fie necesar un permis de conducere internațional pentru a evita riscul unor eventuale amenzi. În cazul în care închiriezi o mașină în străinătate, este posibil să trebuiască să furnizezi dovada călătoriei de întoarcere și informații despre cazare pe durata șederii tale. Întotdeauna recomandăm consultarea companiei de închiriere auto cu care efectuezi rezervarea.


Un mod mai simplu de a-ți organiza călătoria în Sofia

Simplificăm la maxim programarea, organizarea și călătoria cu prietenii sau familia. Serviciul Trips este gratuit și disponibil indiferent unde ai făcut rezervările.