Mașini de închiriat ADDCAR RENTAL în Helsinki

Găsește și compară oferte foarte bune pentru închiriei auto cu ADDCAR RENTAL în Helsinki

Helsinki, Finlanda
2 iun — 9 iun
Returnare în același loc
Helsinki, Finlanda
Jo 2/6
Amiază
Jo 9/6
Amiază
Vârsta șoferului:

Sucursale Helsinki în ADDCAR RENTAL

Mai jos, găsești informațiile pentru fiecare birou de închirieri auto ADDCAR RENTAL din Helsinki, cu adresa, numărul de telefon și evaluările primite.
10 de sucursale

Informații despre mașini de închiriat cu ADDCAR RENTAL în Helsinki

ADDCAR RENTAL vrea să se asigure că personalul și clienții lor din Helsinki se simt în siguranță în timpul pandemiei de COVID-19. De aceea, agenția a adoptat proceduri stricte de curățire profundă în toate sucursalele ei din Helsinki. Aceste măsuri de siguranță includ dezinfectarea suprafețelor atinse frecvent, precum mânerele, volanele și consola centrală.

Da. ADDCAR RENTAL are 1 sucursală în Helsinki Aeroportul Helsinki-Vantaa, care se află la Helsinki airport arrival hall terminal 2.

ADDCAR RENTAL are 10 sucursale de închirieri auto în Helsinki. Conform datelor noastre, cea aflată la Helsinki airport arrival hall terminal 2 este cea mai populară. În ultimele 12 luni, 94% dintre utilizatorii care au căutat să închirieze o mașină de la ADDCAR RENTAL în Helsinki au ales să o închirieze pe cea aflată la Helsinki airport arrival hall terminal 2.