Hoteluri în Malaezia

Găsește cele mai bune oferte la 26.303 hoteluri din Malaezia

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine orașe unde să rezervi un hotel în Malaezia

Cauți un oraș din Malaezia în care să călătorești? Vezi care este prețul mediu al unei rezervări de hotel în cele mai populare orașe din această țară
Preț
109 lei - 614 lei
CEL MAI IEFTIN ORAȘ DIN MALAEZIA Kajang Cu 49% mai ieftin Hotelurile în Kajang sunt cele mai ieftine în Malaezia: doar 109 lei pe noapte, în medie.
CEL MAI SCUMP ORAȘ DIN MALAEZIA Pulau Perhentian Besar Cu 190% mai scump Pulau Perhentian Besar are cele mai ridicate prețuri la hoteluri din Malaezia, cu camere la 614 lei, în medie, pe noapte.
CEL MAI POPULAR ORAȘ DIN MALAEZIA Langkawi 18% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Langkawi mai des decât în orice alt oraș din Malaezia

Orașe populare în Malaezia

Rezervă una dintre cele mai bune oferte pe care Malaezia le oferă în aceste destinații populare

Sfaturi de călătorie pentru Malaezia

Lasă-ne să te ajută cu cele mai bune sfaturi despre Malaezia

Care este cea mai ieftină perioadă pentru a te caza în Malaezia?

Dacă vrei să economisești câțiva bănuți la camera de hotel din Malaezia, propune-ți să vizitezi această țară în Septembrie: cea mai ieftină lună, cu doar 382 lei pe noapte. Cel mai bine ar fi să eviți cea mai scumpă luna- Mai- dacă vrei să găsești o ofertă bună.

Unde se cazează majoritatea oamenilor care călătoresc în Malaezia?

Datele noastre arată că, dintre toate destinațiile turistice din Malaezia, călătorii tind să viziteze Langkawi mai des decât orice alt oraș.

În care dintre orașele din Malaezia se găsesc cele mai scumpe camere de hotel?

În medie, 614 lei pe noapte este prețul pe care îl vei plăti pentru o cameră de hotel în Pulau Perhentian Besar. Asta este cu 190% mai scump decât orice alt oraș din Malaezia.

Care este orașul din Malaezia cu cele mai ieftine camere de hotel?

Dacă călătorești în Malaezia cu un buget redus, cazează-te în Kuala Lumpur, orașul cu cel mai scăzut preț pentru o cameră de hotel din țară (în medie). Cazările aici costă cu aproximativ 85% mai puțin decât media țării; prețurile camerelor de hotel din Kuala Lumpur costă aproximativ 40 lei pe noapte.


Cele mai populare destinații turistice din Malaezia

Descoperă orașele din Malaezia pe care utilizatorii noștri le adoră

Descoperă aceste regiuni din Malaezia

Găsește regiunea perfectă din Malaezia pentru următoarea ta escapadă