Hoteluri în Thailanda

Găsește cele mai bune oferte la 60.013 hoteluri din Thailanda

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine orașe unde să rezervi un hotel în Thailanda

Cauți un oraș din Thailanda în care să călătorești? Vezi care este prețul mediu al unei rezervări de hotel în cele mai populare orașe din această țară
Preț
123 lei - 203 lei
CEL MAI IEFTIN ORAȘ DIN THAILANDA Chalong Cu 19% mai ieftin Hotelurile în Chalong sunt cele mai ieftine în Thailanda: doar 123 lei pe noapte, în medie.
CEL MAI SCUMP ORAȘ DIN THAILANDA Koh Samui Cu 34% mai scump Koh Samui are cele mai ridicate prețuri la hoteluri din Thailanda, cu camere la 203 lei, în medie, pe noapte.
CEL MAI POPULAR ORAȘ DIN THAILANDA Patong 5% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Patong mai des decât în orice alt oraș din Thailanda

Orașe populare în Thailanda

Rezervă una dintre cele mai bune oferte pe care Thailanda le oferă în aceste destinații populare

Sfaturi de călătorie pentru Thailanda

Lasă-ne să te ajută cu cele mai bune sfaturi despre Thailanda

Care este cea mai ieftină perioadă pentru a te caza în Thailanda?

Dacă vrei să economisești câțiva bănuți la camera de hotel din Thailanda, propune-ți să vizitezi această țară în Mai: cea mai ieftină lună, cu doar 108 lei pe noapte. Cel mai bine ar fi să eviți cea mai scumpă luna- Decembrie- dacă vrei să găsești o ofertă bună.

Unde se cazează majoritatea oamenilor care călătoresc în Thailanda?

Datele noastre arată că, dintre toate destinațiile turistice din Thailanda, călătorii tind să viziteze Patong mai des decât orice alt oraș.

În care dintre orașele din Thailanda se găsesc cele mai scumpe camere de hotel?

Cu 203 lei pe noapte, Koh Samui este cel mai scump oraș din Thailanda pentru a rezerva o cameră de hotel. Prețul mediu în 203 lei este cu 34% mai scump decât prețul mediu/noapte în țară.

Care este orașul din Thailanda cu cele mai ieftine camere de hotel?

În Patong, utilizatorii noștri au găsit cele mai mici prețuri pe noapte la cazări: doar 36 lei în medie. Patong oferă camere de hotel la prețuri cu aproximativ 84% mai mici decât media celorlalte orașe din Thailanda.


Descoperă aceste regiuni din Thailanda

Găsește regiunea perfectă din Thailanda pentru următoarea ta escapadă