Hoteluri în Indonezia

Găsește cele mai bune oferte la 56.905 hoteluri din Indonezia

Check-in
Check-out
Compară cu momondo |

Cele mai ieftine orașe unde să rezervi un hotel în Indonezia

Cauți un oraș din Indonezia în care să călătorești? Vezi care este prețul mediu al unei rezervări de hotel în cele mai populare orașe din această țară
Preț
131 lei - 249 lei
CEL MAI IEFTIN ORAȘ DIN INDONEZIA Dempasar Cu 26% mai ieftin Hotelurile în Dempasar sunt cele mai ieftine în Indonezia: doar 131 lei pe noapte, în medie.
CEL MAI SCUMP ORAȘ DIN INDONEZIA Gerokgak Cu 41% mai scump Gerokgak are cele mai ridicate prețuri la hoteluri din Indonezia, cu camere la 249 lei, în medie, pe noapte.
CEL MAI POPULAR ORAȘ DIN INDONEZIA Ubud 88% mai vizitat Utilizatorii momondo caută hoteluri în Ubud mai des decât în orice alt oraș din Indonezia

Orașe populare în Indonezia

Rezervă una dintre cele mai bune oferte pe care Indonezia le oferă în aceste destinații populare

Sfaturi de călătorie pentru Indonezia

Lasă-ne să te ajută cu cele mai bune sfaturi despre Indonezia

Care este cea mai ieftină perioadă pentru a te caza în Indonezia?

Cea mai ieftină lună pentru a te caza la un hotel în Indonezia este martie. În medie, costă doar 674 lei pe noapte, în luna martie. La polul opus, cea mai scumpă lună pentru a vizita Indonezia este iunie.

Unde se cazează majoritatea oamenilor care călătoresc în Indonezia?

Datele noastre arată că, dintre toate destinațiile turistice din Indonezia, călătorii tind să viziteze Ubud mai des decât orice alt oraș.

În care dintre orașele din Indonezia se găsesc cele mai scumpe camere de hotel?

Gerokgak este cel mai scump oraș din Indonezia în privința camerelor de hotel. Prețul pe noapte este de 249 lei, cu 41% mai scump decât un oraș obișnuit din Indonezia.

Care este orașul din Indonezia cu cele mai ieftine camere de hotel?

If you’re looking for the best bang for your buck when visiting Indonezia, consider staying in Ubud. According to our data, Ubud is the least expensive city to spend the night in when visiting Indonezia, with an average nightly rate of 31 lei, 89% below the country’s average.