Rezervă zboruri cu Gulf Air

Dus-întors
1 adult
Economic
De unde?
În?
Du 29/5
Du 5/6

Câteva informații despre Gulf Air

Găsește informații despre durata zborului, prețuri și rute populare cu Gulf Air

Cea mai ieftină rută

27 €

Cea mai populară rută

SIN - BKK

Cel mai Scurt Zbor

1h 05m

Cel mai lung zbor

2h 30m
Cea mai ieftină rută Gulf Air este cea din Bangkok Suvarnabhumi în Singapore Aeroportul Internațional Changi, la 27 €
Zborul din Singapore Aeroportul Internațional Changi în Bangkok Suvarnabhumi este, momentan, cea mai populară rută Gulf Air
Cea mai rapidă rută de zbor Gulf Air este de 1h 05m, din Kuweit (KWI) în Manama (BAH)
Cea mai lungă rută a unui zbor Gulf Air este de 2h 30m din Bangkok (BKK) în Singapore (SIN)

Evaluări Gulf Air

7,4
BunBazat pe de evaluări oferite de 873 oaspeți verificați
7,2Divertisment
7,5Confort
7,1Mâncare
7,6Evaluare Generală
7,7Îmbarcare
7,7Echipaj

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu Gulf Air

Nu, Gulf Air nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă, dar are din Istanbul. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă. Singapore Airlines, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Aeroportul Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează Gulf Air sunt Dubai, Manama Bahrain Intl și Riyadh King Khaled Intl. Ar trebui să poți găsi zboruri Gulf Air cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor Gulf Air cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul Gulf Air care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela Gulf Air la +973 17373737 sau le poți vizita website-ul la gulfair.com.

Zborul din Bangkok Suvarnabhumi - Singapore Aeroportul Internațional Changi, la 65 € pe bilet, este cel mai ieftin zbor internațional dus-întors operat de Gulf Air. Această rută are 0 escale. Cel mai ieftin zbor internațional doar dus cu Gulf Air pleacă din Bangkok Suvarnabhumi - Singapore Aeroportul Internațional Changi (0 escale) și costă 27 €.


Starea zborurilor Gulf Air

Pentru a verifica starea unui zbor Gulf Air, caută-l în funcție de rută sau număr
Mi 5/25