Rezervă zboruri cu easyJet

Dus-întors
1 adult
Economic
0 bagaje
De unde?
În?
Ma 13/12
Ma 20/12

Evaluări easyJet

6,9
OkBazat pe de evaluări oferite de 579 oaspeți verificați
6,9Evaluare Generală
5,4Divertisment
6,6Îmbarcare
7,6Echipaj
6,7Confort
5,8Mâncare

Sortează după:
Date

Informații despre zborurile cu easyJet

Nu, easyJet nu are zboruri programate cu plecare din Bucureşti Henri Coandă, dar are din Sofia. Există, totuși, alte companii aeriene pe care le poți alege dacă vrei să rezervi un zbor din Bucureşti Henri Coandă. Bulgaria Air, de exemplu, este o companie care operează zboruri din Bucureşti Henri Coandă în mod regulat.

Principalele aeroporturi în care operează easyJet sunt Londra Gatwick, Belfast Intl și Geneva Geneve-Cointrin. Ar trebui să poți găsi zboruri easyJet cu plecare sau sosire în aceste aeroporturi pe tot parcursul anului.

Poți urmări orice zbor easyJet cu ajutorul aplicației momondo, Starea zborurilor. Tastează numărul zborului sau pe cel al aeroportului, alege data și ora (dacă este cazul) și fă clic pe butonul Starea zborurilor. Noi îți vom afișa în timp real informații despre zborul easyJet care te interesează, inclusiv ora de plecare, de sosire și numărul porții. De asemenea, poți apela easyJet la +44 330 365 5454 sau le poți vizita website-ul la easyjet.com.

În momentul în care îți faci bagajele, nu uita că easyJet are reguli stricte legate de dimensiuni. Bagajele de mână trebuie să se încadreze în 56x45x25 cm, cele la cală, în 275 cm, iar obiectul personal trebuie să aibă maxim 45x36x20 cm.


Starea zborurilor easyJet

Pentru a verifica starea unui zbor easyJet, caută-l în funcție de rută sau număr
Jo 12/8

Principalele companii aeriene operează rute similare

Dacă ești flexibil cu planurile de călătorie verifică aceste rute operate de easyJet.